Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Utrecht genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

Stadshaege keukendesign
Gaat je hart sneller kloppen van exclusief design, let dan op. Stadshaege keukendesign in Amersfoort levert luxe maatwerk keukens met de systemen van bulthaup. Bulthaup heeft drie keukensystemen met ieder een eigen vormgeving: b1 is de pure eenvoudige lijn waarmee een complete keuken vanaf € 10.000,- is samen te stellen. B 2 heet ook wel de keukenwerkplaats, geïnspireerd door vroegere keukens in oude huizen en timmerwerkplaatsen. Bulthaup b3 biedt veel variatie in kleuren, materialen en maten, de kasten staan op een plint, op poten of hangen aan de muur. Eigenaren Helena en Filip van Stadshaege helpen je graag jouw droomkeuken te ontwerpen.

Keukendesign.nl
(033) 4627130

Zenner Keukens
Zenner Keukens in IJsselstein staat voor A-merk keukens toegespitst op de specifieke wensen van de klant. Wil je dus een extra nis voor je koffieapparaat, of net even een andere kast erbij, dan kan dat gewoon. Bij Zenner Keukens bieden ze een totaalpakket van advies tot en met oplevering. En schoonheid en kwaliteit gaan hier hand in hand. Wil je overigens de totale renovatie van je keuken of woning uit handen geven, ook dan kun je hier aankloppen.

Zennerkeukens.nl
(030) 6579360

Kvik Keukens
Deens design in je keuken duur? Niet bij Kvik Keukens. Hier zijn ze van mening dat iedereen recht heeft op mooi Deens design in huis en bieden het daarom aan in een aantrekkelijke prijsklasse. Hoe ze dat doen? Bijvoorbeeld door je keuken in platte pakketten te vervoeren in plaats van het reeds te monteren in de fabriek. Dat levert een goedkopere productie op en is bovendien beter voor het milieu. Een andere slimmigheid om de prijzen laag te houden is het assortiment. Dat is niet enorm, maar bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ‘lijnen’ van Deens designkeukens. De site biedt je veel informatie over de mogelijkheden van jouw droomkeuken, maar je kunt ook een afspraak maken in de showroom (Utrecht, Woerden en Amersfoort).

Kvik.nl
(0348) 748148 (Woerden)

Enka Keukens
Niet te veel betalen, geen opdringerige keukenverkopers en toch een prachtige keuken vinden. Het kan bij Enka Keukens. Hier hebben ze keukens in verschillende stijlen, zoals: een strakke moderne met een minimalistische stijl, een landelijke voor een warme sfeer, een greeploze of een elegante exclusieve keuken. In de showroom in Utrecht staan ruim vijftig voorbeelden opgesteld, dus je kunt er volop inspiratie opdoen. Bovendien kun je gratis een 3D ontwerp laten maken.

Enkakeukens.nl
(030) 2468205