Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Utrecht voor je gevonden.

Gebroeders Bosma
De Gebroeders Bosma uit Utrecht ontwerpen en vervaardigen duurzaam designmeubilair. Al hun creaties, van kasten en tafels tot keukens en tuinmeubelen, worden tot in detail afgestemd op de individuele wensen en het interieur van de klant. Wil je iets moderns of juist met een tijdloos karakter, alles kan. De ene broer is meubelmaker, de andere industrieel ontwerper. Dat resulteert in ontwerpen die zich kenmerken door een strakke vormgeving en de combinatie van ambachtelijke en innovatieve technieken.

Gebroedersbosma.nl
(06) 16604870

Timmerbedrijf Engel & Verbeek
Voor kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, trappen, lijstwerk, serres en erkers, balustrades, lambriseringen, interieurwerk en restauratiewerk kun je Timmerbedrijf Engel & Verbeek uit Nieuwegein inschakelen. Ze hebben meer dan twintig jaar ervaring en maken alles wat met hout te maken heeft in elke gewenste vorm of houtsoort. Handig: ze hebben een eigen spuiterij. Je kunt je raam of deur dus ook nog laten spuiten met water gedragen verf (standaard in wit of grijs, maar RAL-kleuren behoren ook tot de mogelijkheid).

Timmerfabrieknieuwegein.nl
(030) 6060992

Erixs Creatief Maatwerk
Als kind was Erik van Dijk altijd op het terrein van de houthandel en zagerij van zijn grootouders te vinden. Zijn vader leerde hem daar de kneepjes van het vak. Inmiddels is Erik de vijfde generatie die in ‘het hout zit’. Hij heeft zich gespecialiseerd in interieurbouw en ontwerpt en maakt sinds 2003 vanuit zijn bedrijf in Amersfoort keukens, (inbouw-) kasten, tv-meubels, tafels en haard- en badkamermeubels op maat. Voor iedere ruimte in huis en in vrijwel iedere stijl en kleur.

Erixs.nl
(033) 4565957

Meubelmakerij en timmerbedrijf Joost van Lingen
Hij begon zijn carrière als journalist, maar het ambacht lonkte. Joost wilde tastbare dingen maken met mooie materialen. Nu richt hij zich al weer twintig jaar op het vervaardigen van meubels op maat. Praktische inbouwkasten onder schuine daken, complete keukens, elegant stoere tuinmeubels of een eenvoudige tafel. Alles met oog voor detail en regelmatig in samenwerking met collega ontwerpers. De werkplaats is in Utrecht, het kantoor in Zeist.

Joostvanlingen.nl
(06) 24684990