Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Drenthe gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Cazemier Parketvloeren
Wil je een pvc vloer in terrazzo look? Ja dat bestaat! Floorify levert deze pvc vloeren en Cazemier Parket in Nieuw-Roden is een van de verkooppunten. Bij Cazemier Parket hebben ze bovendien lamel- en laminaatvloeren, traditioneel parket en Bourgognevloeren. En geen nood als je de tijd of zin niet hebt om de vloer zelf te leggen, want dat doet Cazemier Parket heel vakkundig voor je. Daarnaast kun je ze inschakelen voor het schuren, lakken of (kleur) oliën van je bestaande parketvloer.

Cazemierparket.nl
(050) 5015283

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

De Vloerderij
Het blijft mooi en sfeervol, een houten vloer in je huis. Bij De Vloerderij in Steenwijk of Groningen, die goed te bereiken zijn vanuit Drenthe, bieden ze allerlei soorten houten vloeren aan, van massief eiken tot visgraat. In een kleur en plankdikte naar jouw keuze. Je kunt de vloer ook door de specialisten van De Vloerderij laten leggen. De showrooms zijn de gehele week op afspraak te bezoeken.

Devloerderij.nl
(0521) 515432

De Tegelhoeve
Een keur aan moderne, klassieke en antieke tegels vind je bij De Tegelhoeve in Mantinge. De doelstelling van dit bedrijf is je te voorzien van tegels die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Hier geen standaard pakket vloertegels dus, maar kwaliteitstegels die ze uit meer dan vijftig verschillende fabrieken betrekken. Die bevinden zich voornamelijk in Italië, maar ook Spanje, Portugal, Frankrijk en Duitsland. Je kunt de showroom op afspraak bezoeken.

Detegelhoeve.nl
(0593) 552521