Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Overijssel genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

Keukencentrum De Vries
Deze keukenzaak is gevestigd in Genemuiden en biedt moderne, landelijke en tijdloze keukens aan. Ze kunnen het hele traject voor je regelen: van ontwerp tot en met plaatsing en montage. In de showroom kun je uiteraard veel inspiratie opdoen, maar ook online laten ze voorbeelden zien van complete en gerealiseerde keukens, inclusief de prijzen. Die overigens best schappelijk zijn.

Keukencentrumdevries.nl
(038) 3377584

Keukenstudio Regio Oost
Ben je op zoek naar een moderne of landelijke keuken op maat of een exclusieve design keuken? Of toch liever een keuken voor een kleiner budget, zoals een showroomkeuken? Stap dan eens binnen bij Keukenstudio Regio Oost in Rijssen. Laat je droomkeuken samenstellen. Leuke van deze showroom is dat er een 3D presentatiewand is van twee bij drie meter, waarop je het ontwerp direct kan zien. Alsof je al in je nieuwe keuken loopt!

Keukenstudio.nl
(0548) 530340

Het Keukenhuus
Vind je de huidige keuken qua indeling eigenlijk prima, maar ben je wel uitgekeken op de kastjes en wil je beter functionerende lades? Mag die spoelbak ook wel eens vernieuwd worden? Bij Het Keukenhuus kunnen ze een volledige keukenrenovatie voor je uitvoeren. Daarnaast verkopen ze tevens nieuwe keukens. Je kunt bij deze zaak in Deventer een keuken laten ontwerpen en plaatsen. Moeten er nog leidingen in de muur gefreesd worden of snoeren achter plintjes gezet? Alles is mogelijk.

Hetkeukenhuus.nl
(0570) 854486

Van Galen Keuken & Bad
Ooit gedacht aan een duurzame steigerhouten of sloophouten keuken? Of aan een op maat gemaakte handgeschilderde keuken? Bij Van Galen Keuken & Bad hebben ze dat. Ze bieden designvolle en exclusieve keukens op maat gemaakt, tegen betaalbare prijzen. In de showroom in Zwolle kun je al dat moois bewonderen. Dit is een zaak waar ze alle tijd voor je nemen, rustig advies geven en met je mee denken. Wat apparatuur betreft werken ze samen met vele gerenommeerde merken zoals: Miele, Gaggenau, Subzero Wolf, ATAG, Gutmann en Kuppersbusch.

Vangalenkeukens.nl
(038) 4578524