Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Overijssel voor je neergezet.

Ambiance
Hier vind je een uitgebreid assortiment buitenzonwering zoals zonneschermen, uitvalschermen, terrasoverkappingen, aluminium rolschermen, screens en rolluiken. Veelal van toonaangevende merken als Ambiance, Luxaflex Outdoor, Weinor en Roma. En heb je al gedacht aan LED verlichting in je zonnescherm of terrasoverkapping? Wil je tevens raamdecoratie voor binnen of horren aanschaffen? Ook daarvoor kun je gerust eens langs gaan bij Ambiance in een van de drie vestigingen in Overijssel.

Ambiance-zonwering.nl
(038) 3334015 (Kampen)

KlusWijs
Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen. Of waar je zelfs je klus uit handen kunt geven. KlusWijs is een jonge doe-het-zelf keten in Nederland. Wil je een kast op maat, een zonnescherm, behang op de muur of je meubels geverfd hebben? Kom dan naar een van de vestigingen van KlusWijs. Onder meer te vinden in Wijhe en Oldemarkt.

Kluswijs.nl
(0570) 521286 (Wijhe)

Van Mourik Verf en Wand
Een winkel waar je als doe-het-zelver blij van wordt. Je kunt er naar hartenlust verf, vloeren, behang en raamdecoratie uitzoeken. Je krijgt goed advies en tips voor montage. En als je het dan toch niet ziet zitten om alles zelf te doen, kan Van Mourik je dat uit handen nemen. Je kunt er zelfs terecht voor een compleet interieurstyling advies. De stylisten van Van Mourik zijn op de hoogte van de nieuwste trends en kleuren.

Homemadeby.nl
(0570) 613730

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek in Vijfhuizen hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er eenvoudig online winkelen, zodat je geen kostbare klustijd verliest. Heb je toch advies nodig, dan kun je bellen met een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 558 1565