Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Overijssel gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Hanze Parket
Wil je een pvc vloer in terrazzo look? Ja dat bestaat! Floorify levert deze pvc vloeren en Hanze Parket in Deventer is een van de verkooppunten. Bij Hanze Parket hebben ze bovendien meerdere pvc vloeren, laminaat, kurkvloeren, traditioneel parket en duoplanken. En geen nood als je de tijd of zin niet hebt om de vloer zelf te leggen, want dat doet Hanze Parket heel vakkundig voor je. Daarnaast kun je ze inschakelen voor het schuren, lakken of (kleur) oliën van je bestaande parketvloer. Daarvoor gebruiken ze de nieuwste technieken met zoveel mogelijk milieuvriendelijke middelen.

Hanzeparket.nl
(0570) 618295

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

De Vloerderij
Het blijft mooi en sfeervol, een houten vloer in je huis. Bij De Vloerderij in Steenwijk bieden ze allerlei soorten houten vloeren aan, van massief eiken tot visgraat. In een kleur en plankdikte naar jouw keuze. Je kunt de vloer ook door de specialisten van De Vloerderij laten leggen. De showroom in Steenwijk is de gehele week op afspraak te bezoeken.

Devloerderij.nl
(06) 46381181

Sterk in Wonen
Wil je een zuidelijke sfeer creëren in huis met Portugese vloertegels? Ga dan eens naar Sterk Wonen in Delden. Zij hebben zich gespecialiseerd in deze Portugese tegels omdat naar hun mening geen enkele vloertegel kan tippen aan de Portugese. De tegel is duurzaam en uniek in uitstraling. In de showroom is een grote collectie te bekijken. Zie je het niet zitten om de wand of vloer zelf te betegelen? Het fijne van Sterk in Wonen is dat ze desgewenst gratis bij je thuis komen inmeten en de vloer voor je leggen. Ook voor advies in patronen en kleuren kun je bij hen terecht.

Sterkinwonen.nl
(074) 3030270