Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Noord-Holland genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

Kex Keuken Expert
Rustiek, design, modern en klassiek. Dat zijn de smaken die KEX Keuken Expert uit Volendam aanbiedt. De keukens komen rechtstreeks uit Duitse productie en volgens KEX merk je dat aan de scherpe prijs en hoogwaardige kwaliteit. Kees Kwakman, Jur van de kamer en Kees Koning vormen het gezicht van KEX Volendam en daarnaast hebben zij monteurs voor de plaatsing van keukens. De showroom met ruim dertig keukenopstellingen maakt deel uit van een complete woonwereld met 10.000 vierkante meter wooninspiratie. Hierdoor kun je er ook andere interieurmogelijkheden in harmonie brengen met je keuken.

Kexvolendam.nl
(0299) 412190

Nieuw Amsterdams Ontwerp
Met een achtergrond als industrieel ontwerper, een liefde voor koken en veel creativiteit, ontwerpt en realiseert Onno van Dodewaard keukens op maat vanuit zijn ontwerpstudio en werkplaats Nieuw Amsterdams Ontwerp. In de werkplaats, gelegen in de Amsterdamse Houthavens, werken mensen uit verschillende vakgebieden als meubelmakers en metaalbewerkers. De keuken die je hier koopt is duurzaam en kan worden gemaakt van bamboe, vormgegeven met ronde hoeken, voorzien van meterslange kastenwanden enzovoorts. Functionaliteit, uitstraling en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden.

Nieuwamsterdamsontwerp.nl
06 24993747

Keur Keukens
Keur Keukens in Haarlem maakt onderdeel uit van DB Keukens, een familiebedrijf dat al vijfentwintig jaar bestaat. Je vindt er keukens in alle prijscategorieën en in vele stijlen. Ook op gebied van aanrechtbladen is er ruime keuze, van Belgisch hardsteen, Terrazzo en graniet tot hout, marmerlook en kunststof. Keur Keukens heeft een eigen montageteam. En, wellicht een fijne bijkomstigheid, het bedrijf heeft tevens badkamers. Een mooi totaaladres dus voor je verbouwing.

Dbkeukens.nl
(023) 5173180

Sombroekkeukens
Luxe keukens op maat, handgemaakte keukens of een Poggenpohl keuken. Kleine of grote keukens, in alle denkbare kleuren. Je vindt het allemaal bij Sombroekkeukens in Broek op Langedijk. Op hun website kun je een handige keukenchecklist downloaden die je alvast helpt je wensen, afmetingen en budget uiteen te zetten. Een bezoekje aan de showroom kan natuurlijk ook. Dat is het meest handig op afspraak, zodat je gelijk met een adviseur in gesprek kan gaan.

Sombroekkeukens.nl
0226-313894