Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Noord-Holland gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Zaanbever
Voor houten vloeren en parket, PVC- en laminaatvloeren, traprenovatie en onderhoud en reparatie is de Zaanbever in Beverwijk het juiste adres. Zaanbever is graag het buitenbeentje in de gepolijste parketwereld. Zo hebben ze eigengereide vloerlijnen, zoals de Value Collection; vloerdelen met insectschade. Bij Zaanbever maken ze ‘nieuwe oude vloeren’ van doorleefd hout: vloeren met geschiedenis en een goed verhaal. De boorgaatjes geven extra karakter aan het hout. O ja en een traprenovatie doen ze al in zes uurtjes!

Zaanbever.nl
(0251) 227512

Castelo
Een beetje vakantiesferen in je woning, wie wil dat nou niet. Met handgemaakte Portugese cementtegels van Castelo geef je een mediterrane en authentieke uitstraling aan je interieur. Je kunt kiezen uit honderden kleuren en designs die je los kunt gebruiken of met elkaar kunt combineren tot prachtige patronen. De tegels van Castelo gaan honderden jaren mee. Je krijgt hier dan ook een levenslange garantie op slijtvastheid. Castelo’s tegels zijn zowel voor vloer als wand te gebruiken. Wil je advies op maat of inspiratie opdoen, ga dan naar de Castelo Shop in Haarlem.

Castelo.nl
(0294) 230672

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch, dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

Balkanwood
Ook zo’n liefhebber van een visgraatvloer of Hongaarse punt? Kijk dan eens bij Balkanwood in Amstelveen. Hier hebben ze exclusief Slavonisch eiken, afkomstig uit Slavonië (regio in Kroatië) waar vanwege het klimaat de bomen langzaam en gelijkmatig groeien. Dat resulteert in topkwaliteit hout waar Balkanwood haar unieke parketvloeren van maakt. Ze sorteren hun massief eiken vloerdelen in drie    ‘smaken’: Rustiek, Primus en Excellent. Waarbij er verschil zit in het soort tekening en aanwezigheid van knoesten.

Balkanwood.nl
(020) 7370200

Yaha STONE
Ben je op zoek naar keramische tegels uit Italië? Ga dan eens langs bij Yaha STONE. Zij hebben een grote collectie in diverse stijlen, zoals marmerlook, betonlook en houtlook. De maten variëren van groot tot klein en ze zijn allemaal van eerste kwaliteit. Lees hier ons artikel over hen.