Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Noord-Brabant genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

Stein Keuken
Een klein familiebedrijf met grootse keukens van het Italiaanse designmerk Comprex of het Duitse Systemat. Zo kies je voor een functionele strak gelijnde designkeuken of hoge kwaliteitskeuken voor een betaalbare prijs. Je hebt bij Stein Keuken altijd een vast aanspreekpunt omdat het een klein bedrijf is, en ze denken graag met je mee over het voor jou optimale ontwerp. Online kun je al inspiratie opdoen, maar uiteraard is de showroom in Nuenen ook te bezoeken.

Steinkeuken.nl
(040) 284 0516

Mertens Keukenambacht
Mertens Keukenambacht uit Hooge Zwaluwe vervaardigt handgemaakte houten keukens. Of je nou een Oudhollandse keuken, een landelijk-nostalgische keuken of een eiken houten keuken wilt, het is allemaal mogelijk. De keukens kunnen uit een breed assortiment aan houtsoorten gemaakt worden, zodat het aansluit bij jouw specifieke wensen. En wat apparatuur betreft werkt Mertens samen met onder meer Lacanche, Boretti, Miele, Liebherr, Novy en SMEG.

Mertenskeukenambacht.nl
(076) 5932482

Tinello Keuken & Interieur
Bij Tinello in Kaatsheuvel begint elke keuken met een nieuw ontwerp waarin jouw wensen centraal staan. Omdat ze zowel meubelmakers als schilders in huis hebben, kun je echt tot die specifieke houten droomkeuken komen in een kleur die jij mooi vindt. In de showroom kun je keukens bekijken in eiken-, olijf-, noten- mahonie- en steigerhout om te ervaren welke houtsoort jou het meest aanspreekt. De merken met wie Tinello samenwerkt zijn onder andere: Gaggenau, Neff, Sub-Zero Wolf, ATAG en Miele.

Tinello.nl
(0416) 277917

deKeukenrestyler
Heb je geen zin in een volledige verbouwing van je keuken maar wil je liever de bestaande keuken renoveren, kijk dan eens of de Keukenrestyler iets voor jou is. Je kunt er deurtjes laten vervangen, maar ook het blad of de achterwand, de kraan of gelijk ook de spoelbak. Het is maar net wat je wenst. Renovatie is toepasbaar op elk merk keuken. Binnen een dag wordt je keukenrenovatie uitgevoerd, dus je zit niet lang in de rotzooi. Online kun je precies aangeven wat je wilt laten renoveren, in welke kleur en materialen. Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd.

Dekeukenrestyler.nl
(085) 4830975