Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Noord-Brabant voor je gevonden.

Goorden Timmerwerk
Vanuit de werkplaats in Roosendaal maakt Goorden Timmerwerk steigerhouten meubels op maat. Wil je een hoekbank, kast, tafel, bed, radiatorombouw of tv-meubel van dit hout met stoere look, dan zit je hier goed. Maar ook voor een renovatie van je keuken. Ze komen bij je langs om de meubelen in te meten, zodat je echt maatwerk krijgt. Goorden werkt uitsluitend met gedroogd hout, dat voorkomt dat het hout na bewerking nog veel uitzet en/of krimpt.

Goordentimmerwerk.nl
(06) 20903912

Rob Sleegers Interieur Meubelmakerij
Bij Rob Sleegers in Asten kun je terecht voor alle stijlen keukens, meubels en interieurs op maat. Denk aan zo’n geweldige inloopkast, een handgemaakte keuken zodat elke hoek en nis optimaal benut zijn, of een mooie haard met een daarin weggewerkte subwoofer. Deze meubelmaker werkt met kwaliteitsproducten zoals MDF dekkend gespoten in zijdemat, hoogglans gepolijst, HPL (High Pressure Laminate) en fineer massief afgewerkt in blanke lak, beitskleuren en natuurolie.

Robsleegers.nl
(0493) 695545

Intia Interieurbouw en meubelmakerij
Vanuit de werkplaats in Tilburg, die tevens dienst doet als winkel, kantoor en showroom, maakt het team van Intia de mooiste keukens, meubels, interieurs en slimme opbergmogelijkheden in alle stijlen en maten. En als je denkt dat maatwerk schreeuwend duur is, heb je het volgens Intia mis. Omdat ze geen hoge overheadkosten of huur hebben, kunnen ze de prijzen schappelijk houden. En weet je niet precies hoe je maatwerk meubel eruit moet gaan zien, geen nood, Intia adviseert je graag. Voor hen is een eenvoudige schets of tekening al voldoende. Zelfs een foto voldoet. Neem voor inspiratie alvast een kijkje op de site.

Intia.nl
(06) 24758060

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555