Heb je het regelmatig koud in huis en schrik je ieder jaar van de energierekening? Laat dan eens controleren of jouw huis goed geïsoleerd is. Met een goede isolatie van je woning kun je honderden euro’s per jaar besparen. Bovendien draagt het isoleren van je woning bij aan een beter milieu en profiteer je zelf van een hoger comfort.

Hieronder hebben we een aantal adressen in Utrecht neergezet die kunnen helpen bij zowel vloerisolatie, als dakisolatie, spouwmuurisolatie, geluidsisolatie en gevelisolatie. Lees ook ons artikel over verschillende soorten dakisolatie.

Warmterijk Woningisolatie
Voor isolatie van je spouwmuren is Warmterijk het juiste adres. Bij dit bedrijf krijg je een grondig vooronderzoek van de spouwmuur, zowel visueel als endoscopisch. Ze bespreken alle mogelijke manieren van isolatie en geven je advies over de beste keuze. Bovendien maken ze gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen waar ze vervolgens vijftien jaar garantie op geven. En wees niet bang dat je daarna met de rotzooi blijft zitten, deze mannen werken netjes en ruimen de boel weer helemaal op. Fijn geregeld, en alles in één dag.

Warmterijk.nl
(0488) 422777

Plusisolatie BV
Wil je je woning laten isoleren maar weet je niet hoe? Wanneer je Plus isolatie inschakelt geeft een van de adviseurs je desgewenst vrijblijvend en gratis advies over de mogelijkheden voor jouw dak, vloer, spouwmuur, zolder of kruipruimte. En uiteraard kunnen ze de klus ook uitvoeren. Afhankelijk van het advies kies je bijvoorbeeld voor dakisolatie met twee componenten PUR dat met een spuitpistool wordt aangebracht, EPS parels voor isolatie van de kruipruimte of Ecofoam voor je dak en vloer. Er is veel mogelijk. Want een goed geïsoleerd huis is fijn voor je energiekosten en de behaaglijkheid in huis.

www.plusisolatie.nl/provincie/isolatiebedrijf-drenthe
(0548) 547616

Drowa isolatie-chips
Met Drowa isolatie-chips isoleer je de kruipruimte -maar ook houten of betonnen vloeren- op een veilige en milieuvriendelijke manier waarbij je op je energierekening bespaart. Drowa is een licht product dat eenvoudig als een egale laag wordt gestort in de kruipruimte van woningen. Het aanbrengen gebeurt snel, zonder dat er ingrijpende aanpassingen nodig zijn. Weg met vocht of tochtproblemen, welkom gezonde atmosfeer!

Drowa.nl
(0519) 244030

Javo
Wanneer je informatie wilt over het isoleren van je woning, op zoek bent naar advies voor energiebesparing of verschillende offertes aan wilt vragen voor het isoleren van dak, gevel, vloer of spouwmuur, dan helpt Javo je graag. Zij bestaat uit een netwerk van meer dan dertig ervaren en erkende isolatiespecialisten. Via Javo vergelijk je meerdere offertes en maak je zelf de keuze welk isolatiebedrijf uit je omgeving de klus mag uitvoeren. En het geldt niet alleen voor warmte-isolatie, ook wanneer je op zoek bent naar een specialist voor geluidsisolatie kun je bij Javo offertes opvragen.

Javo-isolatie.nl