Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Utrecht voor je op een rijtje gezet.

De Verfkampioen
Bij De Verfkampioen hoef je geen luxe winkelinrichting te verwachten. Wel een groot aanbod aan verf en verfproducten (kwasten, rollers, tape, ontvetters, afdekfolie et cetera) en goede service. Ze noemen zichzelf dan ook verfdiscounter. Naast alle bekende verfmerken zoals Sikkens, Wijzonol, Sigma, Histor, Ralston, Flexa en Conti biedt De Verfkampioen ook een eigen merk ‘Herberts Vakverf’, een kwaliteitsverf voor een aantrekkelijke prijs.

Verfkampioen.nl
(030) 2667728

De Ridder Verfproducten
Bij dit familiebedrijf koop je kwaliteitsverven en aanverwante producten van alle gerenommeerde merken tegen een scherpe prijs. De service is er top want je krijgt altijd goed advies en als je voor tien uur in de ochtend je verfblikken besteld, wordt alles diezelfde dag nog bij je thuis bezorgd als je in de regio Utrecht woont. Wil je liever zelf naar de winkel dan kan dat ook. Fijn voor vroege vogels: deze zaak is vanaf zes uur ’s ochtends geopend.

Deridderverf.nl
(030) 2467756

ThuisIn De Vakman
Een verfwinkel met kwalitatieve verf van onder meer Sikkens, Sigma en LOOKin. Je kunt hier je exacte gewenste kleur laten mengen in de verfmachine. Het aanbod van ThuisIn bevat vele soorten verf, van latex op de muur tot de populaire krijtverven te gebruiken op opgeknapte meubels. De specialisten in de winkel kunnen je kleuradvies geven of technisch advies over het schuren, gronden en welke kwast je het beste resultaat geeft. En zoals ze zelf zeggen: “We verkopen niet alleen verf, we verkopen sfeer.” Er zitten zes winkels van ThuisIn in de provincie Utrecht.

Thuisin.nl
(030) 2516965

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl