Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Utrecht voor je gevonden.

Mega Utrecht
Op het bedrijventerrein Nieuw Overvecht aan de Arkansasdreef in Utrecht, bevindt zich Mega Utrecht. Hier vind je het grootste assortiment aan badkamers, toiletten, wand- en vloertegels en sanitair in de regio. Ook vanuit Bilthoven, Breukelen, Culemborg, Houten, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en Zeist is deze uitgebreide showroom makkelijk te bereiken. De grote showroom bestaat uit ruim 1250 m² en is stijlvol en overzichtelijk ingericht volgens een uniek concept. Je vindt er het meest uitgebreide assortiment en de nieuwste trends op badkamer en tegel gebied. Ook voor een professionele installatie kun je bij Mega Utrecht terecht. Lees ook onze uitgebreide artikel en ontvang 25% korting op het gehele assortiment!

Metmega.nl

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je al direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. En met vier showrooms in de provincie Utrecht zit er altijd wel eentje bij je in de buurt. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl

Wiesenekker Badkamers en Installatiewerk
Ben je op zoek naar een badkamer en tegels en wil je dat alles door hetzelfde bedrijf geïnstalleerd en gelegd wordt, dan heb je grote kans bij Wiesenekker in Rhenen te slagen. Zij realiseren luxe kwaliteitsbadkamers met eigen vakmensen zoals tegelzetters en sanitair specialisten. Dompel je onder in de nieuwste trends en mogelijkheden in de 1200 vierkante meter grote showroom en kijk of je gaat voor een basis badkamer, betonlook of wellicht toch die design badkamer. Keuze genoeg!

Wiesenekkerbadkamers.nl
(0317) 619016

Badkamerfactory
Mooie merken, goede service en een zeer compleet assortiment, dat vind je allemaal bij de Badkamerfactory in Amersfoort. De site geeft je al een goed idee, maar in de fysieke showroom kun je helemaal je hart ophalen. Ze hebben overigens ook een Pinterest pagina waar ze de nieuwste collecties en technologieën plaatsen. Super veel inspiratie dus. De montage kun je desgewenst door Badkamerfactory laten uitvoeren.

Badkamerfactory.nl
(033) 2022580

Badkamer Centrum
Hier kun je een complete (maatwerk) badkamer aanschaffen inclusief montage, maar ook losse elementen. En wil je een echt luxe badkamer, dan is Badkamer Centrum in Utrecht ook zeker een goed adres. Ze hebben badkamer tv’s, soundsystemen, wc-douches en aangepaste sanitair artikelen, zoals gouden of platina kranen. Maar ook composiet wanden, speciale systeembaden, een digitale wastafel, hemelverlichting en gouden mozaïeken!

Badkamer-centrum.nl
(030) 2384007