Met Mega. Betrouwbare partner sinds 1988.

Lage prijzen, hoge service en een grootschalig assortiment met de beste kwaliteitsmerken. Of je nu een complete badkamer, wand- en vloertegels of sanitairproducten nodig hebt; Mega Utrecht biedt het jou. Kom naar onze Mega vestiging in Utrecht en laat je adviseren en inspireren in onze ruim opgezette showroom.

Onze vakkundige medewerkers, helpen je graag! Bij Mega krijg je het professionele advies en de service die je in een speciaalzaak kunt verwachten. Laat tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom jouw droombadkamer in 3D-ontwerpen door een van onze adviseurs.

25% korting op het gehele assortiment

Op vertoon van dit artikel ontvang je 25% korting op het gehele assortiment. We zien je graag in onze showroom!

Badkamers      

Mega Utrecht Badkamers, Tegels & meer…

Op het bedrijventerrein Nieuw Overvecht aan de Arkansasdreef in Utrecht, bevindt zich Mega Utrecht. Hier vind je het grootste assortiment aan badkamers, toiletten, wand- en vloertegels en sanitair in de regio. Ook vanuit Bilthoven, Breukelen, Culemborg, Houten, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en Zeist is onze uitgebreide showroom makkelijk te bereiken.

Onze grote showroom bestaat uit ruim 1250 m² en is stijlvol en overzichtelijk ingericht volgens een uniek concept. Bij ons vind je het meest uitgebreide assortiment en de nieuwste trends op badkamer- en tegelgebied. Ook voor een professionele installatie kun je bij ons terecht.

Contact

Met Mega Utrecht
Arkansasdreef 34A
3565 AS Utrecht
030-2627373
utrecht@metmega.nl
www.metmega.nl