U heeft een leuke stof gekocht en wilt hier gordijnen van maken, maar u maakt wellicht niet elke dag een vlinderplooi? In het atelier van Knip en Klaar Gordijn doen we dat wel elke dag! Wij maken dan ook graag mooie gordijnen, vitrages, vouwgordijnen of embrasses van uw stof!

U koopt de stof en meet de maten van het gordijn op via de meetinstructies van Knip en Klaar. Met behulp van de gordijncalculator berekent u hoeveel stof er nodig is en hoeveel het maken gaat kosten. De stof kan bij een van de Knip en Klaar deelnemers bij u in de buurt gebracht worden of u laat deze gratis bij u thuis ophalen. De gordijnen worden in het atelier van Knip en Klaar perfect op maat gemaakt en weer bij u thuis afgeleverd. De factuur voor de gordijnen ontvangt u achteraf en betaalt u veilig via IDeal, per creditcard of overboeking.

Verhuis je gordijnen mee!

Gaat u verhuizen en heeft u mooie bestaande gordijnen die u mee wilt nemen? Vaak moeten de gordijnen dan ingekort of aangepast worden. Of misschien wilt u van uw overgordijnen wel vouwgordijnen laten maken, omdat dit in uw nieuwe huis mooier staat of beter past. Ook dit kan Knip en Klaar voor u verzorgen met onze vermaak service! In ons atelier vermaken wij dagelijks gordijnen omdat bijvoorbeeld de maat niet juist is of de onderzoom gerepareerd moet worden.

Via onze ervaren collega’s op de klantenservice bespreekt u uw wensen voor het vermaak en als de gordijnen in ons atelier zijn gaan wij voor u aan de slag! Ook de vermaakte gordijnen worden weer bij u thuis afgeleverd, waarna u weer tevreden tegen de gordijnen aankijkt!

Knip en Klaar Garantie

Wij zijn pas tevreden als u dat bent, daarom laat onze service niks te wensen over. Ook wel genoemd: de Knip en Klaar Garantie. Wat die precies inhoudt? Stel, u heeft zich vergist tijdens het meten. Geen probleem. We gaan uw gordijnen of vouwgordijnen dan vermaken of gewoon opnieuw maken. Hetzelfde geldt als het nieuwe product dat we leveren niet voldoet aan uw verwachtingen. Dan doen we de nodige aanpassingen of beginnen we van voren af aan. Net zo lang tot u wel tevreden bent!

Contact

Knip & Klaar Gordijn
Ambachtsweg 1
4128 LC Lexmond
(085) 7600 423
info@knipenklaargordijn.nl
www.knipenklaargordijn.nl