Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Limburg gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Parketreus
Wil je een pvc vloer in terrazzo look? Ja dat bestaat! Floorify levert deze pvc vloeren en Parketreus in Heerlen is een van de verkooppunten. Bij Parketreus hebben ze bovendien meerdere pvc vloeren, massief houten vloeren (click)laminaat, traditioneel parket en alles voor traprenovatie. Bovendien bieden ze goed advies voor de doe-het-zelver, ook wanneer je de trap bij je thuis  wilt renoveren. Vraag in de showroom eens naar het Doe Het Zelf Kennis Pakket.

Parketreus.nl
(045) 5233699

Kierkels tegels & vloeren
Ga je verbouwen of een nieuwe woning inrichten? Kom dan eens langs in de showroom van Kierkels in Heythuysen. Ze hebben een ruime en actuele collectie wand- en vloertegels in alle stijlen, kleuren en formaten. Wil je een echte design tegel van Hollandse bodem? Kierkels heeft de complete collecties van vtwonen en Douglas & Jones in haar showroom. Ze verzorgen ook de complete vloerverwarming in huis. Kierkels is ruim 30 jaar vakspecialist in Limburg!

(0475) 491400
kierkels.nl

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch dan past een betonvloer goed bij je. Bij Designbetonvloer, die door heel Nederland werkt, heb je keuze tussen woonbeton, betonvloer, betonvloer look, beton cire, gietvloer of microcement in tig kleuren. Je kunt hier dus alle kanten op. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

Floorz
Wil je een zuidelijke sfeer creëren in huis met Portugese vloertegels? Of liever authentiek met antieke tegels? Bij Floorz in Kelper-Oler zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van Portugese cementtegels. Ook hebben ze vele antieke tegels in het assortiment. Volgens Floorz zijn de Portugese en antieke tegels duurzaam en bovendien uniek in uitstraling. In de showroom is een grote collectie te bekijken in honderden verschillende motieven en alle denkbare kleurencombinaties. Lees ook ons artikel over Floorz.

Floorz.nl
(06) 53496114

De Vloerderij
Het blijft mooi en sfeervol, een houten vloer in je huis. Bij De Vloerderij in Buggenum bieden ze allerlei soorten houten vloeren aan, van een verouderde en gekastijde houten vloer tot een trendy massief gerookte vloer of een combiplank. In een kleur en plankdikte naar jouw keuze. Je kunt de vloer ook door de specialisten van De Vloerderij laten leggen. Wanneer je de showroom in Buggenum wilt bezoeken is het handig vooraf een afspraak te maken, zodat iemand er tijd voor je heeft.

Devloerderij.nl
(0475) 593531