Gefeliciteerd met je nieuwe huis! Tijd voor een frisse start in een nieuw interieur. Voor Portugese tegels, antieke vloertegels en Marokkaanse wandtegels ben je bij Floorz aan het juiste adres. Onze collectie heeft een unieke en eigentijdse uitstraling.

Of je onze tegels nu als vloer of wandtegel toepast, het geeft je huis nét dat beetje extra karakter. Wij bieden jou de grootste collectie patroontegels van Nederland tegen de beste prijs.

Portugese tegels

Portugese tegels vind je over de hele wereld. Floorz is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van deze Portugese cementtegels. Een bewuste keuze, omdat we overtuigd zijn van de duurzame eigenschappen en de authentieke uitstraling van dit product. Geen enkele vloertegel kan naar onze mening tippen aan de warme en unieke uitstraling van deze cementtegels. Het productieprocedé is namelijk niet voor niets onveranderd gebleven door de eeuwen heen. Er komt geen verhitting, verf of chemisch proces aan te pas en de basis grondstoffen zijn allemaal 100% natuurlijk: water, marmerpoeder en organische kleurpigmenten. We kiezen bewust voor deze authentieke en eco vriendelijke tegels. Voor ons dus geen steriele en machinaal gemaakte vloertegels met een digitaal printje. Een vloer van cementtegels zal door het gebruik van natuurlijke materialen, door de jaren heen, steeds meer gaan leven. Net zoals een houten of natuurstenen vloer dat zal gaan doen.

Antieke tegels

Sinds jaar en dag gaan wij op zoek naar oude tegels en de meest waanzinnige antieke tegelvloeren. We vinden ze in oude herenhuizen, kloosters en boerderijen in België en Frankrijk. Al deze oude vloertegels zijn gemiddeld 100 jaar oud en nog uitstekend van kwaliteit.

Voorzichtig worden alle patroontegels stuk voor stuk verwijderd en overgebracht naar ons eigen atelier. Vervolgens zagen we alle tegels schoon. Klaar voor een tweede leven. Een heus monnikenwerkje: Na aankomst worden alle antieke tegels ontdaan van cementresten, schoongemaakt, gesorteerd en geteld. Vervolgens wordt elke oude tegelvloer gefotografeerd, gecodeerd en opgeslagen in ons magazijn.

Alle voorradige tegelvloeren worden representatief tentoongesteld in onze grote showroom en ze worden vermeld op onze website. In onze collectie vindt je oude cementtegels. Maar ook  antieke keramische tegels. Allebei hebben ze hun eigen charme en voordelen.

Voor advies op maat breng je een bezoekje aan onze showroom, of oriënteer je alvast via www.floorz.nl.