Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Limburg voor je neergezet. 

Laumen Rolluiken Zonwering BV
Rolluiken, screens, shutters, markiezen, buitenjaloezieën, terraszonwering, terrasoverkappingen en lamellendaken, bij Laumen in Heerlen is het aanbod ruim. Markiezen en speciale constructies maken ze zelf, bij de andere producten is het basismateriaal afkomstig van gerenommeerde merken. Laumen ziet elke bestelling sowieso als maatwerk. Service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel.

Laumen.nl
(045) 5423848

KlusWijs
Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen. Of waar je zelfs je klus uit handen kunt geven. KlusWijs is een jonge doe-het-zelf keten in Nederland. Wil je een kast op maat, een zonnescherm, behang op de muur of je meubels geverfd hebben? Kom dan naar een van de vestigingen van KlusWijs. Onder meer te vinden in Roggel.

Kluswijs.nl
(0475) 491331

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er online winkelen, en als je toch vragen hebt of om advies verlegen zit, kun je bellen met een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 558 1565

Woninginrichting De Zon
Op zoek naar een pvc vloer of misschien wel marmoleum? Nieuw behang, gordijnen of horren? Een knikarmscherm voor het terras? Of liever eerst interieuradvies? Of je nou al precies weet wat je wilt of eerst wat inspiratie op wilt doen, bij Woninginrichting De Zon vind je werkelijk alles om je woning mee af te maken. Mooie materialen, goede merken, ruime keuze. Het bedrijf in Geleen is al veertig jaar in de familie en is continue met z’n tijd meegegaan. Als je hier niet slaagt lukt het nergens.

Woninginrichtingdezon.nl
(046) 4742311