Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen.

Cornelissen Jonkers
Op zoek naar hoog rendement glas, veiligheidsglas, glas in lood, glazen schuifwanden of balkon beglazing? Je vindt het allemaal bij Cornelissen Jonkers in Treebeek-Brunssum. Eigenlijk koop je hier alle glassoorten die je kan bedenken voor je woning. Bij dit bedrijf zijn ze reeds dertig jaar eveneens ervaren in het leveren en plaatsen van deuren, kozijnen en schuifpuien in zowel hout, kunststof als aluminium.

Cornelissen-jonkers.nl
(045) 5221880

Smolenaars binnen- en buitendeuren
Dit is een deurenspecialist gevestigd in Heythuysen waar je de meest uiteenlopende binnen- en buitendeuren met bijbehorende producten als glas en hang- en sluitwerk kan vinden. Voor ieder budget en in iedere stijl. In de showroom kun je een dikke honderd deuren zelf bekijken en beoordelen, maar ook de website geeft al een goede indruk van het uitgebreide assortiment.

Smolenaars.nl
(0475) 492163

Joppe’s Trappen
Wil je niet te lang wachten op een trap? Bij Joppe’s trappen heb je ‘m vaak al binnen twee weken in huis. We hebben het dan wel over een bouwpakkettrap. Ze zijn afkomstig van de firma Fontanot uit Italië waar Joppe’s Trappen ze inkoopt. Deze bouwpakkettrappen hebben vaste maten betreffende breedte en diameter, maar zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Je krijgt het pakket in losse onderdelen geleverd in een palletkist, inclusief uitgebreide instructie over hoe je de trap in elkaar zet. En wil je liever dat een monteur van Joppe’s Trappen jouw trap monteert, dan kan dat ook.

Joppestrappen.nl
(06) 36060364

Bouten Kozijn- en Geveltechniek
Dit bedrijf uit Baarlo ontwerpt, produceert en monteert kozijnen, deuren, schuifpuien, overkappingen en lichtstraten in kunststof, aluminium en Decoroc® (een coatingtechniek die een matsatijnen uitstraling geeft). Ze denken er met je mee en houden van overzichtelijk en duidelijk. Dat zie je terug in alles, en natuurlijk met name in het afgeleverde werk. In de showroom vind je de producten en kun je zelf voelen hoe een voordeur open en dicht gaat en hoe de structuur van de verschillende materialen is.

Bouten-kozijnen.nl
(077) 4777200