Met een opbouwhoogte van slechts anderhalve centimeter zijn de laagtemperatuur verwarmingssystemen van WARP Systems in iedere ruimte en situatie toepasbaar. Onze verwarmingssystemen zijn watergedragen en je kunt kiezen uit het natbouwsysteem SpeeTile 10 of het droogbouwsysteem SpeeTherm 15.

Door de lage opbouwhoogte liggen de systemen dicht tegen jouw afwerkvloer aan en zijn hierdoor snel op de juiste temperatuur (doorgaans binnen 45 minuten). Met de lage aanvoertemperatuur van het water en de mogelijkheid tot nachtverlaging, besparen de systemen energie, zeker als je de vergelijking maakt met radiatoren. Dit maakt het gebruik van onze verwarmingssystemen toekomstbestendig en dragen deze bij aan het energie neutraal maken van woningen.

Onze verwarmingssystemen zijn licht van gewicht, waardoor het zelf installeren eenvoudiger is. En met onze heldere montage-instructievideo’s, duidelijke handleidingen en hulptools ben je voorzien van alle benodigde kennis.

Hierbij zijn beide systemen in combinatie met een warmtepomp geschikt om te koelen en is het SpeeTile 10 systeem ook geschikt als wandverwarming en plafondverwarming.

Als producent en leverancier stellen wij samen met jou je totaalpakket voor vloerverwarming samen en leveren wij deze op jouw gewenste locatie af. Alle materialen worden in Nederland geproduceerd, waardoor een snelle levering mogelijk is. Heb je tijdens de installatie toch nog vragen, dan zijn wij op  werkdagen/-uren telefonisch bereikbaar.

Wil je jouw gewenste systeem toch liever door ons geïnstalleerd hebben? Dat kan! Onze installatieteams staan voor je klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website en vindt meer informatie over jouw toekomstbestendige verwarmingssysteem. Lees ook ons artikel over plafondverwarming en plafondkoeling.