Zandbergen Makelaardij is werkzaam in Zuidwest-Drenthe. U verkoopt uw woning. Wij gaan voor een samenwerking die staat als een huis! Voor de verkoop van uw woning heeft u maar één koper nodig. Eén. Bij Zandbergen makelaardij zetten we alles op alles om die te vinden. En dat begint al vóór we het bord in de tuin zetten.

We besteden graag veel zorg aan de manier waarop we uw woning presenteren. Aan de bijzondere details en de reden dat u er zo plezierig heeft gewoond maar ook aan de levendigheid van de omgeving. Aan de zomerse festivals en de winterse streekbraderieën….

Dat doen we in nauw overleg met u. U kent uw woning immers van haver tot gort. De bijzondere momenten die u er heeft beleefd, de sfeer….En dán zetten we het bord in de tuin. Dat bord is overigens nog maar een fractie van wat we doen om de juiste koper te vinden. We zijn kind aan huis bij sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Ook extra adverteren in samenwerking met Kijk Mijn Huis.nl, Helpmee.nl, en Facebook (remarketing) zijn wij bedreven in. Verder organiseren we regelmatig een Open Huizen dag. Kosteloos, overigens.

Twijfelt u nog? Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om de waarde te bepalen en ons uitgebreide verkoopplan te bespreken. De verkoop begint immers met een goed (marketing)plan en is voor iedere woning weer anders.

Contactgegevens

Zandbergen Makelaardij
Egginklaan 2-4
7971 CA Havelte (Drenthe)
Tel: 0521-340043
E-mail: info@zandbergenmakelaardij.nl
Website: www.zandbergenmakelaardij.nl