Wij zijn ‘van hier’. Goed ingevoerde locals, stevig geworteld in Zuidwest-Drenthe en de Kop van Overijssel. En dus niet zo van borstkloppen en dikdoenerij. Net als onze klanten eigenlijk. Die gaan ook graag recht door zee. Doe maar gewoon en kom je afspraken na. Daar houden we van in Meppel. Gouden bergen? Liever zijn we realistisch over de opties. Zeg het zoals het is. Want daarmee kom je ’t verst.

Onze klantbeoordeling bewijst het. Van Ditshuizen Makelaardij scoort op eredivisieniveau in de branche en daar past geen bescheidenheid. We zijn trots op een respectabele lijst met negenplussen, variërend voor lokale marktkennis en begeleiding tot sterke communicatie én een klinkend eindresultaat. Stuk voor stuk rapportcijfers waarop we in de schoolbanken jaloers waren geweest.

Van Aankoop tot Zoekservice en taxaties

Van Ditshuizen Makelaardij heeft alle specialismen onder één dak en is daardoor in veel gevallen een slimme keus. Partner in de zoektocht naar een geschikte (recreatie)woning of verkoop van een eigen huis, maar de specialist uit Meppel heeft veel meer zakelijke expertise in eigen huis, die op enig moment in een mensenleven goed van pas kan komen.

Zuidwest-Drenthe & de Kop van Overijssel

Een strategische regio. We zijn actief in Zuidwest-Drenthe (de gemeenten Meppel, Westerveld en De Wolden) en de Kop van Overijssel. Praktisch en slim: in ons werkveld zijn we zelf thuis en dat maakt het verschil.

Meer informatie?

Kijk op onze website www.vanditshuizen.nl of bel voor een vrijblijvende kennismaking met 0522-746021!