Betrouwbaar, persoonlijk en veel kennis van de omgeving waar wij wonen én werken. Al ruim 45 jaar staan wij garant voor maximale resultaten op het gebied van verkoop, aankoop, hypotheken, taxaties en verzekeringen.

We helpen je graag, daar komt het op neer. Ontzorgen is iets waar wij goed in zijn. Met onze full-service formule kunnen wij je op alle vlakken bedienen. We vertellen je er graag meer over.

Woning aankopen

Het kopen van een woning zal voor jou waarschijnlijk geen dagelijkse kost zijn, maar hoogstwaarschijnlijk wel meteen één van de belangrijkste financiële transacties in je leven, zo niet dé belangrijkste. Met onze expertise en slimme aankoopstrategie zijn wij in staat jouw droomhuis aan te kopen tegen de beste voorwaarden. De aankoopmakelaars van Van Dorsten weten welke woningen er morgen op de markt komen!

Je huis verkopen?

Dat doe je bij voorkeur snel en het liefst tegen een zo hoog mogelijke opbrengst. Wij helpen je om er uit te halen wat er in zit. Alles dus, wat ons betreft. En daar doen wij meer dan ons best voor. Verkopen is namelijk ons vak en vooral onze passie. Met ons team staan wij voor een succesvolle verkoop van je woning. Daarvoor hebben wij een uniek verkoopproces ontwikkeld. Onze ervaring, kennis en kwaliteiten staat garant voor maximale resultaten.

Contact

Van Dorsten Makelaars
Grote Oever 34a
7941 BJ Meppel
(0522) 252 200
meppel@vandorsten.nl
www.vandorsten.nl