Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Zeeland genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

Pelma Keukens
Bij Pelma Keukens in Goes, wat een onderdeel is van DB Keukens, kun je keukens kopen in alle stijlen. Het bedrijf heeft een ruime showroom waar je volop inspiratie op kunt doen. Je krijgt er goed advies over de meest praktische indeling van je keuken, de materialen en apparatuur en verder is dit de plek om gewoon lekker alles uit te besteden. Want Pelma verzorgt tevens de levering en montage.

Pelmakeukens.nl
(0113) 219770

Snaidero Concept Store
Deze keukenzaak in Arnemuiden voert het Italiaanse keukenmerk Snaidero. Het is een keukenmerk met een grote collectie designkeukens van ontwerpers als Giovanni Offredi, Lucci & Orlandini en Paolo Pininfarina. Het motto van Snaidero is ‘Cucine per la Vita’, wat inhoudt dat de keukens levenslang meegaan. De keukens kenmerken zich onder andere in mooi afgeronde hoeken, exclusieve keukeneilanden en bijzondere afwerkingen zoals bijvoorbeeld matte metallic lak.

Snaiderokeukens.nl
(0118) 604736

Styling Keukens
Omdat ze bij Styling Keukens snappen dat iedereen weer een andere smaak heeft, zie je hier in de showroom in Kruiningen zowel Nederlandse, Duitse en Italiaanse keukenstijlen gepresenteerd. Je vindt er prachtige keukens en -eventueel werkende- AGA en Falcon fornuizen. Ze nemen bij Styling Keukens ruim de tijd om je wensen en vragen te beantwoorden en tot een droomkeuken te komen die jou op het lijf is geschreven.

Stylingkeukens.nl
(0113) 381079

deKeukenrestyler
Heb je geen zin in een volledige verbouwing van je keuken maar wil je liever de bestaande keuken renoveren, kijk dan eens of de Keukenrestyler iets voor jou is. Je kunt er deurtjes laten vervangen, maar ook het blad of de achterwand, de kraan of gelijk ook de spoelbak. Het is maar net wat je wenst. Renovatie is toepasbaar op elk merk keuken. Binnen een dag wordt je keukenrenovatie uitgevoerd, dus je zit niet lang in de rotzooi. Online kun je precies aangeven wat je wilt laten renoveren, in welke kleur en materialen. Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd.

Dekeukenrestyler.nl
(085) 4830975