Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Zeeland voor je op een rijtje gezet.

Verf De Jonge
Dit is een webwinkel én fysieke winkel, gevestigd in Meliskerke. Je kunt daar je bestellingen ook afhalen als je wilt; prijzen zijn hetzelfde online als in de winkel. En volgens eigenaar Tristan de Jonge zijn die prijzen van verfwaren hier doorgaans dertig tot zestig procent lager dan de adviesprijzen. Kwaliteitsmerken voor scherpe prijzen dus. We hebben het dan onder andere over Wijzonol, Sikkens, Epanol, CetaBever, Sigma en Flexa. Van verven, lakken en beitsen. En natuurlijk vind je bij De Jonge ook schildersgereedschap zoals kwasten, rollers, afplaktape, emmers en schuurpapier. Een adres voor je complete verfklussen, waar je gedegen advies kunt inwinnen.

Verfdejonge.nl
(06) 53324722

’t Verfuus
Eigenaren Brian en Danitsja Meesen van ’t Verfuus in Axel houden van persoonlijk contact en goede service. Zij bieden je voor elke klus de juiste verf, of het nu gaat om schilderwerk binnen of buiten. Danitsja is bovendien professioneel kleuradviseur en helpt je graag bij het kiezen en afstemmen van de kleuren die bij jou en je interieurstijl of woning passen. Je vindt hier muurverven, krijtverven, primers, vernissen en beitsen van onder meer Pure by Flexa, Sikkens, BTC, CWS, Tenco en CetaBever.

Verfuus.nl
(0115) 690692

Rijnberg Verf & Klussen
Hier kun je, zoals de naam al doet vermoeden, zowel terecht voor het kopen van verf, alsook voor het uitbesteden van je verfklus. Rijnberg Verf & Klussen in Bruinisse is erkend dealer van Sikkens, maar levert daarnaast tevens verf van andere leveranciers als Sigma en Tenco. Je betaalt hier groothandelsprijzen voor kwaliteitsverf. De producten kun je online bestellen; binnen een straal van tien kilometer van Bruinisse wordt het gratis bezorgd.

Rijnbergverf.nl
(06) 13610690

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl