Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Limburg genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

Meubelmakerij Philips
Eigenaar Peter Philips maakt keukens volledig op maat in massief hout, gefineerd MDF of gelakte MDF plaat. Hij levert tevens inbouwapparatuur van diverse merken zoals: Bosch, NEFF, Siemsens, Novy, Franke en Doeco. Qua kleur is bijna alles mogelijk, want in zijn eigen spuiterij voorziet Philips de keukens van een beits- of laklaag in kleur of meubelolie. En ook wat werkbladen betreft heb je hier ruime keuze: graniet, composiet, kunststof of hout. Je kunt er tevens voor kiezen motieven uit je keukenkasten of blad te laten frezen, zodat jouw keuken nog meer een authentiek en uniek karakter krijgt.

www.meubelmakerijphilips.nl
(0475) 510247

deKeukenrestyler
Heb je geen zin in een volledige verbouwing van je keuken maar wil je liever de bestaande keuken renoveren, kijk dan eens of de Keukenrestyler iets voor jou is. Je kunt er deurtjes laten vervangen, maar ook het blad of de achterwand, de kraan of gelijk ook de spoelbak. Het is maar net wat je wenst. Renovatie is toepasbaar op elk merk keuken. Binnen een dag wordt je keukenrenovatie uitgevoerd, dus je zit niet lang in de rotzooi. Online kun je precies aangeven wat je wilt laten renoveren, in welke kleur en materialen. Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd.

Dekeukenrestyler.nl
(085) 4830975

Goergen Keukens
Door de showroom van ruim 2500 vierkante meter wandelen in Stein is al een genot op zich. Er zijn meer dan tachtig keukenopstellingen te zien in een zeer open karakter: brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Je vindt er merken als Proline, Y-line, Siematic en Systemat en topapparatuur van Miele, Siemens, Novy, Gutmann en Boa. Zoek je landelijk, design, greeploos of eigentijds? Je komt het hier allemaal tegen. En de service en kwaliteit zijn dik in orde.

Goergenkeukens.nl
(046) 4331367

Bours Keukens
Hier draait het om persoonlijke aandacht. De vrouwelijke keukenadviseurs van Bours Keukens in Elsloo investeren graag tijd in het vertalen van jouw keukenwensen tot die ene droomkeuken in jouw stijl. Dat kan in landelijk of modern design zijn. Ook de service na het kopen van de keuken is bij Bours prima. Mankeert er onverhoopt iets aan een lade of kastje? Geen probleem, het wordt deskundig en snel opgelost.

Bourskeukens.nl
(046) 4377270