Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Limburg voor je op een rijtje gezet.

Kersten Verf & Wand
Deze verfspeciaalzaak in Roermond heeft kwaliteitsverf in alle kleuren. Je vindt hier merken als Sikkens en Sigma en je krijgt vakkundig advies over kleur en gebruik. Wil je gelijk alles in je interieur op elkaar afstemmen, dan zit je hier helemaal goed. Want naast verf koop je bij Kersten tevens vloeren, gordijnen en behang. En indien gewenst kun je kleuradvies aan huis krijgen.

Kersten.nu
(0475) 329119

Jo Heuts Verf
Je wilt gaan verven in huis, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Welke kleuren, welk gereedschap, welke merken? Herkenbaar? Bij Jo Heuts Verf krijg je deskundig advies over voorbereiding, verf en de juiste gereedschappen. Dat advies stemmen ze af op jouw behoefte, wensen en budget; of je nu een kleine klus hebt of een groot project. Ze voeren onder meer de kwaliteitsmerken Sikkens en Sigma.

Joheutsverf.nl
(043) 3620850

De Verfzaak
Welke verf je ook nodig hebt, bij De Verfzaak in Sittard verkopen ze het. Van voorstrijk en muurverf tot speciale badkamerverf, magneetverf, schoolbordverf, graffiti, kalk- en krijtverf, radiatorverf of vloerverf. En nog veel meer. Ook alle schildersbenodigheden kun je er kopen of online bestellen en thuis laten bezorgen. Merken als Wijzonol, Drost, Sikkens en Sigma zijn hier te vinden. Online geven ze handige informatie over de verf en hoe je het best te werk kunt gaan om de klus optimaal uit te voeren.

Deverfzaak.nl
(046) 4527932

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl