Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Groningen genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

Gerard Hempen Keukens
Wil je een landelijke, moderne of robuuste keuken van massief hout? Ga dan eens naar Gerard Hempen Keukens in Ter Apelkanaal. Het is een familiebedrijf met een grote liefde voor hout. Al in 1885 begon Hempen met het vervaardigen en handmatig uitsnijden en bewerken van houten maatwerk meubelen. Inmiddels zijn ze gespecialiseerd in keukens van (oud) hout met de technische snufjes van nu.

Gerardhempen.nl
(0599) 470605

Vison Keukens
Voor een mooie strak vormgegeven moderne keuken moet je bij Vison Keukens zijn. Ze voeren hier de merken: Poggenpohl, Comprex, Tristar en Kuhlmann. Een strak design met bijpassende apparatuur. En wil je geen keuken laten ontwerpen, dan is een showroomkeuken van Vison wellicht een optie. Dat scheelt in prijs, en je ziet al direct wat je in huis haalt.

Vison.nl
(050) 5424232

Keukensale.com
Hier geen opdringerige verkopers en peperdure keukens. Bij Keukensale.com kun je rustig rondkijken en vind je misschien wel jouw droomkeuken voor een aantrekkelijke prijs. Dit is een landelijke franchiseformule in keukens, keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keukenaccessoires die rechtstreeks vanuit de fabriek in Duitsland leveren. Je krijgt een gratis 3D ontwerp en als je wilt komen ze je keuken bezorgen en installeren, maar je kunt er ook voor kiezen dat zelf te doen.

Keukensale.com
(050) 5536000

deKeukenrestyler
Heb je geen zin in een volledige verbouwing van je keuken maar wil je liever de bestaande keuken renoveren, kijk dan eens of de Keukenrestyler iets voor jou is. Je kunt er deurtjes laten vervangen, maar ook het blad of de achterwand, de kraan of gelijk ook de spoelbak. Het is maar net wat je wenst. Renovatie is toepasbaar op elk merk keuken. Binnen een dag wordt je keukenrenovatie uitgevoerd, dus je zit niet lang in de rotzooi. Online kun je precies aangeven wat je wilt laten renoveren, in welke kleur en materialen. Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd.

Dekeukenrestyler.nl
(085) 4830975