Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Groningen voor je op een rijtje gezet.

Ruyterverf
Binnen- en buitenverf, muurverf en krijtverf van merken als Sikkens, Wijzonol, Sigma, Trimetal, Aquamaryn en Style & Coloré vind je bij Ruyterverf in Groningen. Voeg daarbij een dosis vakkundig advies, scherpe prijzen en professionele medewerkers. Kun je thuis maar niet beslissen welke kleur op je kozijnen goed staat of hoe je überhaupt de schilderklus aan moet gaan pakken? Ruyterverf komt voor € 30,00 per uur (inclusief btw) gewoon bij je langs om je te adviseren.

Ruyterverf.nl
(050) 3133755

De Jongens Doornbos
Bij De Jongens Doornbos (Colors@Home) in Groningen vind je verf van hoogwaardige kwaliteit van onder andere de merken Sikkens, Sigma en Wijzonol. Daarnaast verkopen ze ook hun eigen huismerk Colors. Alle verf is voor binnen en buiten en natuurlijk kan het speciaal voor jou gemengd worden in elke gewenste kleur. Fijne van deze winkel is dat je uitgebreid advies kunt krijgen en dat je er tevens terecht kan voor raamdecoratie, vloeren, behang en glas. Zo stem je gelijk alles mooi op elkaar af.

Dejongensdoornbos.nl
(050) 313 00 41

Van Dijken Verf & Vloeren
Een fijne winkel met vele soorten verf van de merken Sikkens, Sigma, Nelf, Epifanes, Wijzonol en andere toppers. Hier krijg je uitgebreid advies en een goede service. Ze bezorgen bovendien de verf bij je thuis wanneer je in een straal van tien kilometer van de winkel vandaan woont. Handig dus als je veel nodig hebt. Naast een ruim assortiment verf kun je bij Van Dijken overigens ook terecht voor diverse vloeren. Zo kun je kleuren in huis perfect op elkaar afstemmen.

van-dijken-verfvloeren.business.site
(050) 870 0055

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl