Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Friesland genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

KeukenHuiz
Keukens in gezandstraald eiken met noesten, handgeschilderde of gebeitste keukens in een RAL kleur naar jouw keuze. Bij KeukenHuiz in Westerveen vind je keukens variërend van minimalistisch strak of juist landelijk klassiek, in alle prijsklassen. Ook voor keukenrenovatie zit je hier goed. KeukenHuiz kan alle fronten en passtukken van je keukendeurtjes in iedere maatvoering vervangen zodat je keuken een nieuwe uitstraling krijgt. Het vervangen van inbouwapparatuur of keukenaccessoires behoort tevens tot de mogelijkheden.

Keukenhuiz.nl
(0511) 449154

Freark Feddema Keukens
Ben je op zoek naar een betaalbare landelijke keuken? Freark Feddema Keukenhuis Noardburgum is gespecialiseerd in handgemaakte massief eiken keukens in een rustiek landelijke stijl. Ze beschikken hier over een grote collectie handgemaakte fronten en maken gebruik van het natuurlijke recyclebare en PEFC-gecertificeerde materiaal Greenline BioBoard. Dankzij dit duurzame materiaal heeft Freark Feddema 37% minder hout nodig. Met zo’n Greenline keuken ben je dus verzekerd van kwaliteit en draag je bij aan een lagere CO2 uitstoot.

Keuken-keus.nl
(0511) 477919

Stienstra Keukens
Voor een mooie én praktische designkeuken, met kookeiland, greeploze kasten, automatisch dichtschuivende deuren en naadloos geïntegreerde verlichting, moet je eens gaan kijken bij Stienstra Keukens in Grou. Wordt het een Italiaanse, Duitse of misschien wel Riverdale keuken? Je kunt hier alle kanten op. En wanneer je niet per se maatwerk wil, kan een showroomkeuken van Stienstra een juiste, en goedkopere, keuze voor je zijn. Neem een kijkje in de showroom voor inspiratie en mogelijkheden.

Stienstrakeukens.nl
(0566) 624002

deKeukenrestyler
Heb je geen zin in een volledige verbouwing van je keuken maar wil je liever de bestaande keuken renoveren, kijk dan eens of de Keukenrestyler iets voor jou is. Je kunt er deurtjes laten vervangen, maar ook het blad of de achterwand, de kraan of gelijk ook de spoelbak. Het is maar net wat je wenst. Renovatie is toepasbaar op elk merk keuken. Binnen een dag wordt je keukenrenovatie uitgevoerd, dus je zit niet lang in de rotzooi. Online kun je precies aangeven wat je wilt laten renoveren, in welke kleur en materialen. Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd.

Dekeukenrestyler.nl
(085) 4830975