Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Friesland voor je neergezet. 

KlusWijs
Niet alleen een winkel waar je even gaat halen wat je nodig hebt, maar waar je ook terecht kunt voor al je klusvragen. Of waar je zelfs je klus uit handen kunt geven. KlusWijs is een jonge doe-het-zelf keten in Nederland. Wil je een kast op maat, een zonnescherm, behang op de muur of je meubels geverfd hebben? Kom dan naar een van de vestigingen van KlusWijs. Onder meer te vinden in Surhuisterveen.

Kluswijs.nl
(0512) 362495

Regts B.V.
Ga je de verbouwing serieus aanpakken, dan moet je beslist eens langs gaan bij Regts in een van de vijf vestigingen in Friesland, want hier hebben ze alles op het gebied van gereedschap, bouwmaterialen, verf, ankerwerken en houtverbindingen, steigers, bevestigingsmiddelen, hang- en sluitwerk en ijzerwaren. Het is een groothandel maar de particulier kan hier ook online bestellen of kopen in de winkel. Regts is tevens leverancier van garagedeuren. Met zo’n compleet assortiment kun je gegarandeerd aan de slag.

Regts.nl
(0515) 414301

Enorm Wieberdink
IJzerwaren, allerhande gereedschappen, ladders, lijmen, kit, buizen en afvoeren, elektra, verf, sanitair en tuinbenodigdheden vind je allemaal bij Enorm Wieberdink in Oosterwolde. Zo’n beetje alles dus wat je nodig hebt voor je klussen in en om het huis. De medewerkers zijn vakkundig en geven je graag advies. De winkel is aangesloten bij een landelijke organisatie van doe-het-zelf speciaalzaken in gereedschap, techniek en veiligheid.

Wieberdink.enorm.nl
(0516) 512394

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek in Vijfhuizen in Noord-Holland hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er eenvoudig online winkelen, zodat je geen kostbare klustijd verliest. Heb je toch advies nodig, dan kun je bellen met een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 558 1565