Jij wilt toch ook het hele jaar door profiteren van het buitenleven? Genieten van de eerste zonnestralen in de lente, gezellig met familie een glühwijntje drinken tijdens het oliebollen bakken of in de zomer toch nog een fantastische barbecue kunnen geven terwijl de regen plots met bakken uit de hemel komt vallen.

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken. En je hebt waarschijnlijk niet alleen vragen over de woning zelf. Je fantaseert misschien ook al wel over de tuin. Is de tuin al naar wens, of moet deze nog aangepast of geheel aangelegd worden? En is daar dan ook plaats voor een veranda of een overkapping?

Specialist in veranda’s, overkappingen en carports

Nordic Veranda is de specialist op het gebied van veranda’s, overkappingen en carports. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor aluminium en douglas veranda’s met polycarbonaat of glas. Maar wij kunnen je ook helpen bij het realiseren van een douglas overkapping of carport met een plat dak, eventueel voorzien van een lichtstraat voor meer licht onder de overkapping. Ben je op zoek naar een strakker ontwerp? Dan is wellicht onze aluminium veranda iets voor jou.

Wij kunnen je helpen bij het realiseren van je dromen

Wil je een veranda, overkapping of carport en ben je op zoek naar maatwerk, specialisme, kwaliteit en een duurzame oplossing? Dan ben je bij Nordic Veranda in Drachten op het juiste adres. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Mocht er na afloop iets niet naar wens zijn, dan zullen wij samen met jou zo spoedig mogelijk naar een oplossing zoeken. Je kunt overigens niet alleen bij ons terecht voor je veranda, overkapping of carport. Maar ook voor zonwering, zoals screens, rolluiken en terrasschermen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom, waar we je kunnen adviseren wat bij je wensen past.

Nordic Veranda
De Gaffel 17
9206 AV Drachten
(0512) 23 20 60
www.nordicveranda.nl
contact@nordicveranda.nl