Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Flevoland genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

Kitchen4all
Bij deze keukenzaak in Dronten kun je een betaalbare keuken shoppen van oerdegelijke Duitse kwaliteit. Hier geen opdringerige verkopers of gestunt met prijzen. Je mag er gewoon rustig rondkijken in de showroom, een droomkeuken uitzoeken en een 3D ontwerp laten maken. Hier adviseren ze je graag en denken ze met je mee. En wanneer je de montage ook uit wilt besteden, dan kan dat door Kitchen4ll geregeld worden.

Kitchen4all.nl
(0321) 230011

Waterink Keukens
Dit bedrijf maakt en installeert keukens in verschillende stijlen. Waterink is gevestigd in Hardenberg maar tevens werkzaam in Flevoland. Ze hebben een showroom, werkplaats en eigen spuiterij zodat ze aan al je keukenwensen kunnen voldoen. Ook hebben ze een ruime collectie wand- en vloertegels. Je kunt de keuken niet alleen door Waterink Keukens laten maken, maar tevens laten installeren.

Waterinkkeukenmakerij.nl
(0523) 216992

Van den Hazel Keukens
Wil je niet zo veel geld uitgeven aan een keuken, kijk dan eens in de showroom van Van den Hazel Keukens in Lelystad. Je vindt er al een keuken vanaf € 2500,00 inclusief apparatuur. En voor die prijs krijg je ook gewoon professioneel advies over de opstelling, kleuren, materialen en apparatuur, en wordt er een 3D tekening van je nieuwe keuken gemaakt, zodat je al een beeld krijgt van hoe het er uit gaat zien.

Vandenhazelkeukens.nl
(0320) 413577

deKeukenrestyler
Heb je geen zin in een volledige verbouwing van je keuken maar wil je liever de bestaande keuken renoveren, kijk dan eens of de Keukenrestyler iets voor jou is. Je kunt er deurtjes laten vervangen, maar ook het blad of de achterwand, de kraan of gelijk ook de spoelbak. Het is maar net wat je wenst. Renovatie is toepasbaar op elk merk keuken. Binnen een dag wordt je keukenrenovatie uitgevoerd, dus je zit niet lang in de rotzooi. Online kun je precies aangeven wat je wilt laten renoveren, in welke kleur en materialen. Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd.

Dekeukenrestyler.nl
(085) 4830975