Een ervaren stukadoor is een vakman. Hij of zij moet ervoor zorgen dat jouw woning er netjes uit komt te zien. Stucwerk wordt op muren en plafonds aangebracht om deze aantrekkelijke of egaal te maken. Stucwerk kan dienen ter verfraaiing van het interieur en exterieur en dient daarnaast ter bescherming van de materialen die onder het stucwerk aanwezig zijn.

De stuc moet goed zijn aangebracht en niet van de muren en plafonds loslaten. Schakel dus altijd een professional in. Hieronder hebben we een aantal goede adressen in Flevoland neergezet.

InterPleister Stukadoorsbedrijf
In de stukadoorsshowroom in Almere, waar je je inspiratie uit modelkamers kunt halen, staan specialisten klaar die een plan voor wand- en plafondafwerking maken. Uiteraard hoort hier een gedegen uitleg en kleuradvies bij. Voor ieder budget hebben ze een decoratieve oplossing. Als je langskomt, neem dan een eventuele bouwtekening mee zodat ze kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is.

www.interpleister.nl
(036) 5374494

Stuccolith stucadoorsbedrijf
Je kunt eigenaar Rivano Emanuel van Stuccolith inschakelen voor glad pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz, stucco glanspleister en stucco mat. Alles even strak en netjes. De metamorfose die hij met zijn stukwerk bewerkstelligd vindt hij namelijk het mooist. En weet je niet precies wat je wilt met je wanden en plafond? Dan geeft Rivano je advies, laat hij je diverse voorbeelden van stukwerk zien en kan hij je de voor- en nadelen van de diverse opties uitleggen zodat je tot een goede keuze kunt komen.

Stuccolith.nl
(06) 46108535

Stukadoorsbedrijf Held
Een grote of kleine klus, voor vrijwel elke stukklus, zowel binnen als buiten, kun je bij Stukadoorsbedrijf Held terecht in Almere. Nagenoeg elke wandafwerking is bij Held bekend. Denk aan raapwerk, spuitwerk, lijstwerk, beton cire, airless verfspuiten en het aanbrengen van ornamenten. Leuk om te weten: eigenaar Doğan won in 2017 de titel Stuc Master in de tv serie StucMasters, waarin professionele stukadoors het tegen elkaar opnamen om als beste stukadoor uit de bus te komen.

Heldstukadoors.nl
(06) 12476506

Stucadoorsbedrijf Drent & De Rijk
Traditioneel schuurwerk, sierpleisters in een specifieke kleur, het plaatsen van togen of het tegelklaar laten stuken van je badkamer en keuken. Bij Drent & De Rijk, met onder meer een vestiging in Dronten, draaien ze er hun hand niet voor om. Ze zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA), wat betekent dat je garantie hebt op je stukwerk.

Drentenderijk.nl
(06) 23783388

Van de Kamp plafond & wand afwerking
Wil je eens iets echt anders voor de wanden in je woonkamer, badkamer of keuken? Bij Van de Kamp kun je terecht voor exclusieve wandafwerking, zoals Venetiaans pleisterwerk, met een marmerachtige look én coating, waardoor het ook geschikt is voor badkamer of keuken. Of wat dacht je van een luxe gouden gloed of juist industrieel geborsteld staal? Dit stukadoorsbedrijf adviseert je graag. En ook voor ‘gewoon’ stukwerk zit je hier goed. Ze zijn onder meer werkzaam in regio Zeewolde.

Vandekampafwerking.nl
(033) 4630683