Een giet- en betonvloer is een prachtige basis voor het hele huis. De gietvloeren van InterPleister Beton Passie zijn slijtvast, vloeistofdicht en geven elk interieur een special touch door de kracht van hun eenvoud. Het laat meubels en accessoires meer spreken, elke ruimte optisch groter lijken en zijn perfect in combinatie met vloerverwarming.

Onze gietvloeren zijn niet alleen een schitterende toevoeging aan een strak en modern interieur; het valt ook prachtig te combineren met een landelijke, romantische, stoere of industriële stijl. Breng een bezoek aan onze betonvloeren- en stukadoorsshowroom om het verschil te zien en te voelen.

Keuze uit drie soorten betonvloeren

  1. PU-gietvloer (Polyurethaan)
    Deze designvloer is een genot om op te lopen, een lust voor het oog en mogelijk in vele soorten en variaties, waardoor de mogelijkheden qua vormgeving en stijl eindeloos zijn. Het is niet vreemd dat steeds meer huizenbezitters kiezen voor een kunststof PU gietvloer. Het is naadloos & vloeistofdicht, UV-stabiel, hygiënisch en gemakkelijk reinigbaar. Leverbaar in vijftig blendkleuren (een mix van twee kleuren voor een gemêleerd (betonlook) effect).
  2. Gietvloer Betonflow
    Dit is een tijdloze, duurzame cementgebonden gietvloer met een stoere betonuitstraling, strak, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Een rustige en natuurlijke betonlook die hoogwaardig, ijzersterk en slijtvast is. Het is verkleurt niet en is leverbaar in veertien eigentijdse kleuren.
  3. Base-Beton (vloer gespaand aangebracht)
    Voor als je ook op zoek bent naar een industriële, robuuste, stoere betonlook voor in je woning: supersterk, veerkrachtig, naadloos, eigentijds, makkelijk te onderhouden en waterdicht! BaseBeton is UV-stabiel en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Doordat het vochtwerend is, is het een goed alternatief voor tegelwerk in woonkamer, keuken, toilet of badkamer en kan zelfs over bestaand tegelwerk heen dus zonder sloopwerk! Tevens een perfecte manier voor traprenovatie eventueel met ledverlichting (scherp geprijsd).

Contact

Operetteweg 3E (naast politiebureau)
1323 VJ Almere
www.betonpassie.nl
www.interpleister.nl