Je hebt een leuk huis gekocht, maar de keuken is niet precies wat je in gedachten had. Gelukkig heb je in Drenthe genoeg keukenzaken waar je een prachtige keuken kunt laten samenstellen. Bepaal voordat je langsgaat wat je budget is, hoe je de indeling graag wilt hebben en welke apparatuur je wilt. Ook is het handig om uit te zoeken hoe het zit met de bestaande leidingen en elektra. Onderstaande zaken kunnen je goed helpen bij het gehele traject. Lees ook ons stappenplan als je zelf aan de slag wilt gaan.

ECO Keukens
ECO Keukens in Gieten begon ooit als kleine meubelmakerij, maar breidde zich in de loop der jaren uit en specialiseerde zich in het maken van traditionele keukens van massief hout. Ze voeren alle maatwerk keukens in eigen beheer uit, inclusief bijpassend interieur zoals bijvoorbeeld balken en aftimmering met kraaldelen, en montage. De specialiteit is de landelijke keuken. Zo tref je hier onder meer de Engelse en Oud Hollandse keuken aan, allemaal met een landelijke uitstraling.

Ecokeukens.nl
(0592) 794753

Oudman Keukens
Gevestigd in Het Woonassenaal in Assen biedt Oudman Keukens kwaliteitskeukens voor elk budget en in elke stijl. En die kwaliteit voeren ze graag ver door. Zo hebben ze eigen monteurs die de complete installatie verzorgen. Van het slopen tot het leidingwerk en van het indraaien van een schroef tot het monteren van de laatste plint. Ook als het gaat om het installeren van een nieuwe cv-ketel of stuk- en tegelwerk. De service van Oudman gaat verder dan de gebruikelijke vijf jaar garantie. Ze komen ook zonder voorrijkosten bij je langs om bijvoorbeeld een keukendeurtje opnieuw af te stellen of het werkblad of andere keukenonderdelen te renoveren.

Keukensassen.nl
(0592) 314888

Dick’s Keukens
Dick’s Keukens ligt in Hollandscheveld en is een keukenspeciaalzaak waar in een gemoedelijke sfeer de tijd voor je wordt genomen om tot je droomkeuken te komen, in welke stijl dat dan ook is. In de showroom kun je de vele mogelijkheden aan keukens, inbouwapparatuur, werkbladen en accessoires bewonderen. Dick’s Keukens gaat prat op deskundig advies, vakmanschap en onverdeelde aandacht. Zo neemt eigenaar Dick Koster zelf de maten van de nieuwe keuken op en is persoonlijk verantwoordelijk voor de realisatie van jouw keuken op maat.

Dickskeukens.nl
(0528) 344200

deKeukenrestyler
Heb je geen zin in een volledige verbouwing van je keuken maar wil je liever de bestaande keuken renoveren, kijk dan eens of de Keukenrestyler iets voor jou is. Je kunt er deurtjes laten vervangen, maar ook het blad of de achterwand, de kraan of gelijk ook de spoelbak. Het is maar net wat je wenst. Renovatie is toepasbaar op elk merk keuken. Binnen een dag wordt je keukenrenovatie uitgevoerd, dus je zit niet lang in de rotzooi. Online kun je precies aangeven wat je wilt laten renoveren, in welke kleur en materialen. Vervolgens krijg je een offerte toegestuurd.

Dekeukenrestyler.nl
(085) 4830975