Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Drenthe voor je gevonden.

Gelling Badkamers & Tegelzetbedrijf
Dit is een kleinschalig bedrijf uit Gasselternijveenschemond waardoor je nauwgezet persoonlijk contact hebt en één aanspreekpunt. Naast het plaatsen van complete badkamers kun je hier terecht voor loodgieter werkzaamheden, tegelzetten, het laten plaatsen van plafonds en allerlei andere voorkomende klussen. Handig dus, Gelling neemt desgewenst je gehele badkamerverbouwing op zich. Ze werken samen met merken als Duravit, Sphinx, Laufen, Keramag, Grohe en Villeroy & Boch.

Gellingbadkamers.nl
(0599) 610179

Johan Seggers Installatietechniek
Op zoek naar een romantische Ariadne At Home badkamer? Of misschien een Riverdale badkamer? Een NatureLook of EasyLook? Het zijn de benamingen van de badkamerstijlen die je bij Johan Seggers onder meer kunt vinden. In de showroom in Tynaarlo kun je inspiratie opdoen of een afspraak maken voor je badkamerontwerp. Met eigen installateurs in huis, helpt Johan Seggers Installatietechniek je van A tot Z. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe kraan of de renovatie van je oude badkamer.

Johanseggers.nl
0592-269585

Megadump
In Dalen zit Megadump de badkamer en tegelvloerenspecialist. Zowel online als in de winkel kun je hier alles kopen voor je badkamer. Je vindt er geen compleet samengestelde badkamers, maar je kunt alles ‘los’ kopen. Hier heb je dus de gelegenheid om zelf te snuffelen en aan de slag te gaan. En wil je hulp, dan kun je rekenen op advies van een van de medewerkers. Let wel, het is hier vaak druk, dus verwacht niet dat ze per direct voor je klaar staan.

Megadumpdalen.nl
(0524) 551004

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je al direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. Met eigen ogen zien? Bezoek dan de showroom in Assen. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(0522) 466800