Wil je extra sfeer en warmte in huis, dan is het de moeite waard om wat showrooms in Utrecht te bezoeken die haarden en radiatoren verkopen. Er zijn enorm veel types, zowel klassiek als modern en een schouw kan het geheel helemaal compleet maken.

Hooijer Haarden en Vloeren
Kies je voor het knapperende vuur van een houthaard, een inbouwhaard of het gemak van een gashaard? Van een strakke, gesloten gashaard met een moderne uitstraling tot een nostalgische openhaard, je kunt het allemaal vinden bij Hooijer in Amersfoort. Ze hebben er tevens pelletkachels, tuinhaarden, elektrische haarden en tuinhaarden. En mocht je het handig vinden, ook voor houten vloeren is de showroom te bezoeken.

Haarden-vloeren.nl
(033) 4799947

G.B. Van Echtelt & Zoon
Dit is al sinds 1934 een familiebedrijf, gevestigd in Bunnik en gespecialiseerd in open haarden, houtkachels en gashaarden. Van advies bij aankoop tot deskundige installatie. Wil je je bestaande houtgestookte haard om laten bouwen tot gashaard, of bijvoorbeeld stookroosters op maat laten maken? Dat kan ook. Van Echtelt & Zoon heeft namelijk een eigen smederij. De showroom is dinsdag en donderdag tot en met zaterdag geopend. Het is aan te bevelen vooraf een afspraak in te plannen.

Vanechteltenzoon.nl
(030) 6562157

Nuovo Haarden
Deze webshop heeft elektrische kachels, pelletkachels, houthaarden, gashaarden en schouwen van alle belangrijke merken. Doordat ze geen showroom heeft, kan Nuovohaarden volgens eigen zeggen scherpe prijzen aanbieden. Op de site staat veel informatie over stooktips, rookkanalen, luchttoevoer en veiligheid. Altijd handig om je alvast in te verdiepen. Je kunt ervoor kiezen de installatie door Nuovohaarden te laten doen. En wil je een maatwerkhaard of schouw, ook dan kun je contact opnemen met Nuovohaarden.

Nuovohaarden.nl
(06) 25306810

Radiatorpakhuis.nl
Bij het Radiatorpakhuis kun je, de naam zegt het al, terecht voor radiatoren. Van design en badkamerradiator tot verticale en horizontale radiatoren. Maar ook voor een CV ketel, thermostaat of onderdelen voor radiatoren. Je kunt alles voor je verwarming online bestellen en het wordt gratis thuisbezorgd. Voor advies bel je met de klantenservice, maar op de site vind je ook al handige informatie die je op weg kan helpen bij je keuze in het ruime aanbod van radiatoren en bijbehorende zaken.

Radiatorpakhuis.nl
(0522) 442 169