Tegeltjes, vroeger was het een praktische aanvulling in de natte ruimten. Tegenwoordig vind je ze in elke ruimte, als eyecatcher of sfeervolle toevoeging aan je interieur. De tegel is niet zomaar een tegel, het is zo veel meer! Handgemaakt is het toverwoord, dat zie je er aan af en dat maakt het tegeltje uniek. Bij Designtegels hebben wij alleen maar handgemaakte tegeltjes en daar zijn we trots op.

Tegels in jouw interieur?

De vierkante witte tegel heeft dan ook plaats gemaakt voor de handgemaakte kleurrijke pracht vanuit de hele wereld. Waar vorig jaar de patronen van de cementtegel nog op 1 stonden zijn nu de Marokkaanse Zelliges helemaal de trend. Ook de mozaïek marmer tegels in alle vormen, de Spaanse geglazuurde wandtegel of de Italiaanse Spatula hebben allemaal hun eigen charme. Één ding hebben ze in ieder geval gemeen: Al deze tegeltjes zijn met veel liefde, volgens de oude traditie, met de hand gemaakt. En of je nou een strakke witte keuken, landelijke hal of jaren 30 badkamer hebt; De tegeltjes van Designtegels passen in elke ruimte en zorgt voor sfeer in ieder interieur.

Onze showrooms

In onze showrooms in Utrecht en Breda zorgen wij voor sfeer, inspiratie en goed advies. In onze kleine sfeer kamertjes kan je op zoek naar een tegel die bij je past of maak je eigen plan in onze vloerplanner. Vind je tussen de 50 kleuren Zelliges nog niet de kleur die je zocht? Dan vragen we gewoon aan de fabriek of ze deze willen maken. 

Bestel een sample

Benieuwd welk tegeltje er voor jouw uitspringt? Via onze website www.designtegels.nl kan je losse tegeltjes bestellen om thuis in het echt te bekijken. Veel plezier en hopelijk tot snel in één van onze winkels.