Wanneer je bezig bent met klussen, dan breng je in die periode bovengemiddeld veel door in bouwmarkten en interieurwinkels. IJzerwaren, gereedschap, behang, gordijnen, etc. etc. Hieronder hebben we enkele handige (online) adressen in Noord-Brabant voor je neergezet. 

Ambiance
Hier vind je een uitgebreid assortiment buitenzonwering zoals zonneschermen, uitvalschermen, terrasoverkappingen, aluminium rolschermen, screens en rolluiken. Veelal van toonaangevende merken als Ambiance, Luxaflex Outdoor, Weinor en Roma. En heb je al gedacht aan LED verlichting in je zonnescherm of terrasoverkapping? Wil je tevens raamdecoratie voor binnen of horren aanschaffen? Ook daarvoor kun je gerust eens langs gaan bij Ambiance in Sint-Michielsgestel, Oud Gastel, Eindhoven of Hilvarenbeek.

Ambiance-zonwering.nl
(0251) 226047

Eigenheym natuurlijk wonen
Je wilt duurzaam en ecologisch (ver)bouwen en zoekt naar bouwmaterialen die niet schadelijk zijn voor mens, dier en milieu. Dan is Eigenheym natuurlijk wonen in Eindhoven wellicht jouw partij. Je kunt er een alternatief krijgen voor houten vloeren, tegels, behang en latex door leemstuc, leemverf of kalkstuc te gebruiken. Deze producten geven een aparte en natuurlijke uitstraling. Eigenheym werkt met leem en kalk van onder meer Tierrafino, Claytec en Stuc & Floor. Ook isolatie met houtvezelplaten is mogelijk. Alles is tevens online te bestellen.

Eigenheym.nl
(06) 13662451

Sloopwerken Van Kessel & Zn
Hou je van duurzaam (ver)bouwen en het hergebruiken van materialen. Kijk dan eens bij Slooopwerken Van Kessel in Sint Oedenrode. Hier worden nieuwe en herbruikbare bouwmaterialen verkocht die zij verkrijgen uit duurzaam sloopwerk waarbij ze vrijgekomen bouwmaterialen hergebruiken. Denk aan wastafels, kranen, een planchet, dakpannen, deuren, bakstenen en laminaat. Het is ook nog eens goed voor je portemonnee!

Sloopwerkenvankessel.nl
(0413) 472096

BMB Techniek
Gereedschappen van Milwaukee, Ryobi, Mafell en AEG, ijzerwaren, werkkleding, afdekfolies, bouwzeil, kruiwagens en heaters, bij BMB Techniek in Vijfhuizen hebben ze werkelijk alles wat de (semi) professionele klusser nodig heeft. Je kunt er online winkelen, of met een meer persoonlijke touch, op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 07:30 – 18:00 uur in de fysieke shop. Je krijgt er gratis goed advies bij van een van de medewerkers.

Bmbshop.nl
(023) 558 1565