Ben je op zoek naar mooie verf en wil je graag door een expert geholpen worden? Dan is het aan te raden om naar een lokale speciaalzaak te gaan. Zij hebben veel expertise in hun vakgebied en kunnen je dus goed adviseren. Niet alleen over de verf, maar ook over de materialen die je erbij nodig hebt. Wij hebben een aantal goede verfwinkels in Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet.

Colora
Wil je kleuradvies, technisch advies over hoe je de verfklus het beste aan kan pakken of misschien wel een workshop schilderen voor de beginnende doe-het-zelver? Bij Colora in Uden vind je het. Ook online staat ontzettend veel informatie voor je klaar. En via een handig menu kun je precies ontdekken welke verf je voor welk vertrek of toepassing nodig hebt en in welke kleur. In de winkel staat deskundig advies en goede service centraal. Alle verf komt van de Belgische verffabrikant Boss paints, die verf maakt voor de professionele schilder. Via Colora is deze nu ook voor de particulier beschikbaar.

Colora.nl
(0413) 271587

Verfhuys Breda
Een verfzaak waar je vriendelijk en vakkundig wordt geholpen, dat is Verfhuys Breda. Het aanbod is groot: van grondverf, lakverf, muurverf tot beton- en vloercoating en carnavalsverf (een bont kleurenpallet van knallende tinten). En uiteraard kun je hier tevens alle benodigdheden zoals kwasten, schuurpapier en verfmixers shoppen. Dat kan ook vanuit je luie stoel, want wanneer je voor 15:00 uur besteld, wordt het de volgende dag bij je bezorgd.

Verfhuysbreda.nl
(076) 5875217

De Verfzaak
Welke verf je ook nodig hebt, bij De Verfzaak in Eindhoven verkopen ze het. Van voorstrijk en muurverf tot speciale badkamerverf, magneetverf, schoolbordverf, graffiti, kalk- en krijtverf, radiatorverf of vloerverf. En nog veel meer. Ook alle schilderbenodigdheden kun je er kopen of online bestellen en thuis laten bezorgen. Merken als Wijzonol, Drost, Sikkens en Sigma zijn hier te vinden. Online geven ze handige informatie over de verf en hoe je het best te werk kunt gaan om de klus optimaal uit te voeren.

Deverfzaak.nl
(085) 0406034

Webwinkel PurePaint
Dit is dan wel geen fysieke winkel, toch zijn het specialisten. In hun webwinkel vind je een compleet assortiment Scandinavische ECO-verf. Deze ECO verven zijn een goed alternatief voor synthetische verven als je op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke en gezondere manier van verven. De verf van purepaint.nl (Ottosson lijnolieverf en Falu Rödfärg) wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en pigmenten en bevatten geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Fijne bijkomstigheid is dat de verf aangenaam ruikt en prettig en veilig is om mee te werken. Op de site van de webwinkel staan diverse foto’s en filmpjes, gebruiksaanwijzingen en verdere informatie. Wil je toch graag persoonlijk advies of heb je vragen? Dan kun je mailen naar info@purepaint.nl.

www.purepaint.nl