Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Limburg voor je gevonden.

Guus Knoops
Guus Knoops uit Afferden is allround timmerman en meubelmaker in de regio Nieuw Bergen en Limburg Noord. Hij heeft een grote liefde voor het ambachtelijk bewerken van hout. Je kunt bij hem terecht voor zowel badkamermeubels, tafels en kasten als overkappingen in de tuin en hekwerk. Indien nodig werkt Guus je meubel af met een lak- of vernislaag. Alle onderdelen worden eerst zowel machinaal als met de hand geschuurd. Het eindresultaat bezorgt hij bij je thuis.

Guusknoops.nl
(06) 15150894

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555

Kluskens Meubelcreaties
Kluskens Meubelcreaties in Nederweert maakt moderne, strak vormgegeven designmeubelen, zoals stoelen, tafels en kasten van massief hout. Beuken-, eiken-, kersen- en notenhout zijn de meest gebruikte houtsoorten. Kluskens kan de meubels ook in combinatie met andere materialen zoals (gekleurd) glas en RvS vervaardigen. Het gehele productieproces vindt in de eigen fabriek plaats, van het zagen en drogen van het hout tot het afwerken tot een eindproduct. Ook RvS bewerken ze hier zelf met vakmanschap, zodat ze kwaliteit op al hun creaties kunnen garanderen.

Kluskens.nl
(0495) 626405

Steigerhout Maastricht
Wil je een robuuste houten tuintafel om met de hele familie op zomeravonden aan te eten? Of een stoere ronde eettafel in je woonkeuken? Kijk eens bij Steigerhout Maastricht. Of het nou gaat om steigerhouten tafels, salontafels, kinderkamers, kasten, bedden of andere meubelen voor binnen en buiten, hier maken ze alles voor je op maat.

Steigerhoutmaastricht.nl
06-38477520