Heb je zelf geen tijd voor een bepaalde timmerklus of ontbreekt de kennis voor het maken van een badkamermeubel? Schakel dan een timmerman of meubelmaker in. Deze vakmensen hebben ervaring en ze hebben de juiste machines en materialen. We hebben een aantal mooie adressen in Gelderland voor je gevonden.

KlusHeeren BV
Heb je zelf geen tijd voor of kennis van een bepaalde timmerklus, zoals het plaatsen van een trap, het leggen van de houten vloer, plaatsen van kozijnen of deuren of het zetten van een scheidingswand? De KlusHeeren bieden uitkomst. Dit is een klusbedrijf met seniore vakmannen, die naast hun vakmanschap ook worden geselecteerd op competenties zoals communicatie, creativiteit en slagvaardigheid. Deze vakmannen zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine klussen.

Klusheeren.nl
(088) 5550555

De Meubelmaat meubelmakerij & interieurbouw
De Meubelmaat is een ambachtelijke meubelmakerij uit Elst voor elk in- en exterieur, gerund door Ralf Janssen. Samen met zijn team werkt hij aan diverse opdrachten, van ontwerp tot realisatie. Denk aan keukens op maat, badkamermeubels, (inloop)kasten en andere meubels. Vanuit de eigen (machinale) werkplaats wordt alles op ambachtelijke wijze vervaardigd. Een eerste afspraak vindt altijd plaats in zijn maatwerkstudio waar je verschillende houtsoorten en andere materialen en kleuren kan bekijken.

Demeubelmaat.nl
(06) 21691094

Houtwerk Hattem B.V.
Van boom tot product, is hier het uitgangspunt. Om te garanderen dat ze de mooiste meubels maken, zoeken ze zelf de beste stammen uit. Zo weet je dus precies uit welk bos het hout van jouw meubel of keuken afkomstig is. Nadat de mooiste boom is uitgezocht, vindt vervolgens alles plaats in en om de karakteristieke ronde fabriek van Keuken en Meubelmakerij Houtwerk: de houtvoorraad, droogkamers, zagerij, productiehal, spuiterij, het kantoor en de showroom bevinden zich er allemaal. Resthout gooien ze niet weg, maar gebruiken ze in de houtkachel om de gebouwen van de fabriek mee te verwarmen. Je kunt zelf een kijkje nemen om het hele proces van boom tot eindproduct te zien.

Houtwerk.com
(038) 4441765

Kastenstudio Duiven
Wanneer je alle ruimte in huis goed wilt gebruiken en houdt van praktische oplossingen, zijn (maatwerk) kasten de uitkomst. Een mooie inloopkast bij de slaapkamer, een handige woonkamerkast voor boeken, spellen en andere spullen die je uit het zicht op wilt bergen of een schuifdeurkast onder de trap of in de kamer met schuine wanden. Bij Kastenstudio Duiven zijn ze al meer dan twintig jaar specialist in het ontwerpen en adviseren van kasten en kastenwandsystemen geheel op maat.

Kastenstudio.nl
(026) 3117826