Of je nu een compleet nieuwe badkamer wilt (laten) bouwen of volstaat met het (deels) renoveren van de bestaande, in beide gevallen is een goede planning en voorbereiding van belang. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Bekijk hiervoor ook eens ons uitgebreide stappenplan.

Er zijn vele adressen waar je zelf tegels en sanitair kunt kopen, soms ook tegen dumpprijzen. Je kunt er ook voor kiezen om alles uit handen te geven. Sommige badkamerzaken bieden het hele plaatje aan, van ontwerp tot installatie. We hebben diverse adressen in Gelderland voor je gevonden.

De Eerste Kamer
Behalve luxe badkamers met maatwerk houten badkamermeubels, kun je hier ook terecht voor ‘los’ sanitair. Moderne badkamermeubels, trendy kranen of vloer- en wandtegels. Ook voor de aanschaf van een toilet en fonteintje kun je hier slagen. In de showroom in Hoevelaken mag je rustig rondneuzen. Wil je persoonlijk badkameradvies, bel dan van te voren om een afspraak in te plannen.

Eerstekamerbadkamers.nl
(033) 3039100

Baderie
Bij Baderie helpen ze je niet alleen met een slimme badkamerindeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dat is prettig want dan weet je al direct of je blij bent met het ontwerp of nog iets aan moet passen. Bij Baderie zijn alle stijlen en kleuren te vinden. En met vijf showrooms in Gelderland zit er altijd wel eentje bij je in de buurt. Online kun je alvast een afspraak inplannen.

Baderie.nl
(0318) 414500 (Bennekom)

Badkamervoordeelshop.nl
Niet te veel betalen en toch een nette badkamer? Bij badkamervoordeelshop.nl proberen ze door slimme en gerichte inkoop goede badkamerproducten te leveren voor een betaalbare prijs. De winkel is dan ook ingericht met artikelen die snel leverbaar zijn tegen internetprijzen. Ze kunnen je hier overigens ook voorzien van advies over je verbouwing want de medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van sanitair en tegels. Online zie je een gedeelte van het assortiment, dus het is daarom aan te raden naar de showroom te gaan in Arnhem, Doetinchem of Beuningen voor de gehele collectie.

Badkamervoordeelshop.nl
026-3823379 (Arnhem)

Megadump Tegels & Sanitair
Hier kun je zowel online als in de showroom in Nunspeet tegen gereduceerd tarief tegels, sanitair en andere badkamerproducten kopen. Megadump koopt namelijk faillissements- en restpartijen op en ze koopt groot in bij de fabriek. Je bestelling wordt door hen binnen een tot twee dagen thuis afgeleverd, zodat je snel aan de slag kunt met je badkamer. Of je neemt het rechtstreeks van de pallet mee naar huis. Hoe handig!

Megadump.nl
(0341) 701155