Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen. 

Van der Geest Trappen
Wil je een nieuwe trap laten installeren of je bestaande trap renoveren, dan ben je bij Van der Geest Trappen in Zoeterwoude aan het juiste adres. Ze adviseren je in het model trap en de te kiezen houtsoort. Dat gaat onder meer van steektrap en tweekwart trap tot trap met bordes of luxe trap. En van mahonie en eiken tot meranti en iroko. Het ontwerp maken ze op kantoor nadat ze bij je thuis de maatvoering hebben gecheckt. Nadat je de tekening hebt kunnen bekijken, maken zij in de eigen werkplaats de trap en plaatsen die vervolgens bij je thuis.

Trappenmakerij.nl
(071) 5417338

Glashandel Hillegom B.V.
Dit bedrijf stamt al uit 1935, toen het transport van hun glas nog per bakfiets gebeurde. Inmiddels heeft Glashandel Hillegom B.V. een uitgebreid machine- en wagenpark en levert het talloze glassoorten en toepassingen, zoals enkelglas, veiligheidsglas, isolatieglas, spiegels maar ook hardglazen douche-opstellingen, glazen traptreden en glazen meubels. Je kunt ook de plaatsing van het glas door hen laten uitvoeren.

Glashandelhillegom.nl
(0252) 515120

Timmerfabriek De Kievit
Voor houten kozijnen, ramen en deuren op maat kun je bij Timmerfabriek De Kievit in Ridderkerk terecht. Ze bestaan al negentig jaar en zijn in al die jaren meegegaan met de tijd en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van maatwerk productie. De fabriek is dan ook voorzien van moderne machines en technieken. Desgewenst kun je het hout laten spuiten in de spuiterij en/of laten voorzien van (bijna) elk gewenst soort beglazing.

Kievitkozijn.nl
(0180) 412127

Reese Interieurbouw
Een prachtige boekenkast als blikvanger in je huis, een compleet op maat gemaakt wastafelmeubel in je badkamer of dan toch die lang verwachte inloopkast. Het kan allemaal ontworpen en gemaakt worden bij Reese Interieurbouw. Want bij eigenaar Steven Schouten-Reese draait alles om balans; afmetingen, materialen, kleuren, praktische eigenschappen, kwaliteitseisen, gebruik en persoonlijkheid van klant en meubel stemt hij op elkaar af. Vanuit zijn atelier in Dordrecht biedt hij naast meubels tevens exclusieve wandbekleding aan (panelen), zoals een industriële betonwand of een leisteen structuur.

Reese.nl
06 81429644