Welke vloer past bij jouw stijl en is deze vloer ook comfortabel, betaalbaar en gemakkelijk in onderhoud? We hebben diverse speciaalzaken in en rondom Zuid-Holland gevonden. Van houten vloeren tot tegels en van betonvloer tot pvc. Laat je goed adviseren en lees ook eerst even ons artikel over vloeren.

Balkanwood
Ook zo’n liefhebber van een visgraatvloer of Hongaarse punt? Kijk dan eens bij Balkanwood in Den Haag of Rotterdam. Hier hebben ze exclusief Slavonisch eiken, afkomstig uit Slavonië (regio in Kroatië) waar vanwege het klimaat de bomen langzaam en gelijkmatig groeien. Dat resulteert in topkwaliteit hout waar Balkanwood haar unieke parketvloeren van maakt. Ze sorteren hun massief eiken vloerdelen in drie ‘smaken’: Rustiek, Primus en Excellent. Waarbij er verschil zit in het soort tekening en aanwezigheid van knoesten.

Balkanwood.nl
(070) 7370098 (Den Haag)

Designbetonvloer
Ga je voor trendy, strak, industrieel en minimalistisch dan past een woonbetonvloer goed bij je. Designbetonvloer kan je alles vertellen over de voordelen van woonbeton, zoals het comfort, gemak en de natuurlijke uitstraling. Het wordt naadloos gelegd door de vakmensen van Designbetonvloer en je zit er met zo’n vloer warmpjes (als je kiest voor de combinatie met vloerverwarming) bij en zonder al te veel onderhoud ben je de komende vijftien tot twintig jaar klaar. Ook fijn: alle kleuren zijn mogelijk.

Designbetonvloer.nl
(020) 3331266

Uipkes Houten Vloeren
Op zoek naar een houten vloer, zoek niet verder, want bij Uipkes Houten Vloeren in Alphen aan de Rijn zit je goed. Ze vervaardigen en leggen duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een handgemaakte vloer. Bovendien hebben ze wel negentig unieke handgemaakte houttinten ontworpen en ontwikkeld. Modern zwart, fris wit of zacht lichtgrijs en alle kleuren daartussen. Deze tinten kun je in iedere houtsoort bestellen. Zit er onverhoopt toch niet tussen wat je zoekt? Dan maken ze bij Uipkes Houten Vloeren met liefde, en kosteloos, de gewenste kleur op maat voor jouw houten vloer.

Uipkesvloeren.nl
(0172) 477355

Interieur Design Ton Magdelijns
Of je nou een bamboe parketvloer wilt, laminaat, vinyl, pvc, marmoleum of een houten vloer, bij Interieur Design Ton Magdelijns in Den Haag tref je het allemaal. Ze voeren een ruim assortiment van merken, dus er zit altijd wel iets van je gading bij. Je kunt er tevens terecht voor het laten schuren van je parketvloer. Handig is de parketnavigator: een computerprogramma waarmee ze in de showroom de mooiste combinaties kunnen laten zien op een groot scherm. De software combineert praktisch elke houten vloer met diverse interieurs. Het is ook mogelijk om een foto van thuis te importeren.

Interieur-design.nl
(070) 3551411