Een smaakvolle keuken die slim ontworpen is, dat is de signature van SmartDesign Keukenstudio. De keukenspeciaalzaak is opgericht in 1987 en gevestigd in Maassluis.

SmartDesign

SmartDesign staat voor ‘meer keuken voor minder geld’. In alles wat wij doen streven we naar vernuftige toepassingen in de keuken. Met als belangrijkste voorwaarde dat het functioneel, waardevol en smaakvol is.

Om dit symbolisch te onderstrepen hebben wij gekozen voor de paperclip in onze huisstijl, die staat voor eenvoud. Oftewel, slimme oplossingen aandragen die ogenschijnlijk eenvoudig lijken, alsof ze er altijd al zijn geweest.

Slimme en smaakvolle keukens

Onze slimme en smaakvolle keukens zijn allereerste gebaseerd op de wensen en voorkeuren van de klant, aangevuld met de expertise van onze vakkundige keukenontwerpers. Zo worden de meest verrassende en smaakvolle keukens gerealiseerd. In het SmartDesign center laten we een groot aantal keukenopstellingen zien, om een goede indruk te geven van de mogelijkheden. Niet alleen van keukenfronten en keukenapparatuur. Ook hebben we grote kasten waar enorme keukenbladen in zijn verpakt om een goed beeld te kunnen vormen van de structuur, het patroon en de kleur.

Keukentrends

Zoals gezegd ontstaan de meest smaakvolle en slimme keukens in samenwerking tussen de klant en onze keukenadviseurs. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste keukentrends en laten deze zien in onze toonzaal. Denk aan de Xxinixx, de onzichtbare kookplaat die wij live kunnen demonstreren of de nieuwste keukenapparatuur van de meest prominente keukenapparatuurmerken.

Keukenmerken

next125, Keller, Schuller C / SmartSelect zijn de keukenmerken die wij aanbieden. Ook bieden wij al jaren maatwerk keukens aan. Keukens volledig op maat gemaakt en daarmee kan werkelijk iedere wens van de klant worden gerealiseerd. In ons SmartDesign center is een speciaal gedeelte ingericht met deze maatwerk keukens. Dit geeft een idee van de mogelijkheden.

Meer weten over SmartDesign Keukenstudio?

Wilt u graag meer weten over SmartDesign Keukenstudio of een bezoek brengen aan ons SmartDesign center? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak via onze website om uw wensen en ideeën te bespreken. Bekijk hier ook alvast onze video.

Wij zien u graag binnenkort in het SmartDesign center in Maassluis.

SmartDesign Keukenstudio
Mozartlaan 334
3144 NH Maassluis
010-59 20 200
info@smartdesign.nl
www.smartdesignkeukenstudio.nl