Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen.

Glashandel Zeeland
Dit is een glashandel en glaszettersbedrijf uit Middelburg dat al dertig jaar ‘in het glas zit’. Je vindt hier dubbel glas HR++, triple HR++, gehard glas, zonwerend (dak)glas, spiegels, glazen (douche)wanden, monumentaal glas en hardhouten ramen, maar ze doen bijvoorbeeld ook aan kozijnreparatie. In de werkplaats kun je op afspraak langs gaan voor advies of het kopen van (voorradig) glas en glaslatten.

Glashandelzeeland.com
(0118) 635796

Timmerfabriek Wondergem
Onder timmerwerk verstaan ze hier een breed scala aan producten. Je kunt deze timmerfabriek uit Middelburg inschakelen voor het vervaardigen van kozijnen, deuren en ramen, de restauratie van kozijnen van oudere gebouwen, het aanbouwen van een serre, het maken van een dakkapel, houten schuur of van speciale trappen. Naast al dat timmerwerk verzorgt Wondergem tevens interieurbouw. Denk aan keukens, badkamers, wandkasten en boekenkasten.

Wondergembv.nl
(0118) 612524

Zuid West Kozijnen
Je zou misschien verwachten dat ze hier alleen kozijnen hebben. Maar nee, dit bedrijf heeft een breed aanbod voor je, namelijk kozijnen, ramen, deuren, serres, dakkapellen en dakgoten van zowel hout, kunststof als aluminium. Ze bieden voornamelijk het merk PROFEL, maar ze leveren en monteren tevens rolluiken en zonwering van het merk Wilms. De medewerkers staan er om bekend netjes en snel te werken. Zuid West Kozijnen is gevestigd in Colijnsplaat (Noord-Beveland).

Zwkozijnen.nl
(06) 22432811

Joppe’s Trappen
Wil je niet te lang wachten op een trap? Bij Joppe’s trappen heb je ‘m vaak al binnen twee weken in huis. We hebben het dan wel over een bouwpakkettrap. Ze zijn afkomstig van de firma Fontanot uit Italië waar Joppe’s Trappen ze inkoopt. Deze bouwpakkettrappen hebben vaste maten betreffende breedte en diameter, maar zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Je krijgt het pakket in losse onderdelen geleverd in een palletkist, inclusief uitgebreide instructie over hoe je de trap in elkaar zet. En wil je liever dat een monteur van Joppe’s Trappen jouw trap monteert, dan kan dat ook.

Joppestrappen.nl
(06) 36060364