Het dak kan op ontzettend veel manieren extra functioneel worden. Zo kun je er bijvoorbeeld zonnepalen, een dakkapel en sedumplanten op plaatsen. Vergeet ook niet dat het dak voor een groot deel de uitstraling van je huis bepaald. Een rieten kap geeft je huis een compleet andere look dan een pannen dak. In Zeeland heb je voor elk aspect goede adressen.

Houtbouw Zeeland
Bij Houtbouw Zeeland, gevestigd in Middelburg, kun je terecht voor prefab dakkapellen in diverse prijsklassen. Het zijn duurzame dakkapellen die vooraf, in de werkplaats van Houtbouw Zeeland, worden geproduceerd, waarna ze op de plaats van bestemming gemonteerd worden. Al naar gelang je wensen kan de dakkapel van onder meer hout, kunststof of zink worden gemaakt.

Houtbouwzeeland.nl
(0118) 604701

Awizon
Bij Awizon leveren en installeren ze zonnepanelen van hoge kwaliteit, zodat de panelen ook daadwerkelijk dertig jaar meegaan om optimaal renderend te kunnen zijn. Ze werken met merken als: LG, QCells. Sunpower en Solarwatt. Awizon biedt, naast het totaalpakket van monteren en installeren, ook een ‘doe-het-samen pakket’ aan: een combinatie van zelf monteren en gebruik maken van de expertise van het personeel van Awizon. Je monteert zelf de panelen op je dak, de omvormer aan de wand en je legt de bekabeling klaar. Een monteur van Awizon sluit vervolgens het systeem bij je aan en stelt het in bedrijf.

Awizon.nl
(0512) 363031

Sedumexpert
Sedumexpert geeft je alle informatie die je nodig hebt voor het zelf aanleggen of het door Sedumexpert laten aanleggen van een sedumdak. Zo kun je er verschillende soorten sedumplanten kopen die allemaal een andere bloeitijd hebben. Op die manier staat je dak van april tot laat in het najaar in volle bloei en heeft het elke maand een andere uitstraling. Via de webshop kun je alle benodigdheden aanschaffen zoals sedummatten, sedumstekken, sedumpakketten voor platte of schuine daken en grind. Ook als je kiest voor een sedumdak in combinatie met zonnepanelen, kun je bij de Sedumexpert terecht.

Sedumexpert.nl
(033) 2778020

Reeders Dak
Bij Johan Reeders van Reeders Dak in Goes kun je terecht voor diverse soorten dakbedekking, zoals: bitumen, epdm, pvc of derbigum. Maar ook het monteren van een nieuwe goot of het renoveren van je oude zinken goot in epdm of nieuw zink zijn mogelijk. En wil je de hemelwaterafvoer vernieuwen in pvc, koper of zink dan kan dat ook. Om toekomstige problemen aan je dak te voorkomen, is het mogelijk met Reeders Dak een onderhoudscontract op te stellen. Dan ben je jaarlijks verzekerd van een inspectie- en onderhoudsbeurt, wel zo handig.

Reedersdak.nl
(06) 51995692