Wil je je kozijnen, deuren of de trap op maat laten maken en liefst ook nog van hout? Dan moet je bij een timmerfabriek zijn. In hun werkplaats kunnen ze zo’n beetje alles van hout op maat voor je vervaardigen. 

Tf Trappen
Tf Trappen is een trappenfabriek gericht op het produceren van luxe design trappen, met duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je kunt hier terecht voor trappen en balustrades van hout, staal, metaal, beton of glas. Het hele productieproces vindt er plaats: van het drogen van het hout, het lijmen van de platen, het nauwkeurig op maat snijden van de materialen volgens het door  jou of Tf Trappen gemaakte ontwerp tot de montage bij je thuis. De showroom in Bosch en Duin is op afspraak te bezoeken.

Tf-trappen.nl
(030) 7603333

Focus Kozijntechniek
De naam van dit bedrijf is ietwat misleidend. Je vindt er namelijk niet alleen kozijnen, maar ook ramen en deuren, gevelbekleding, zonwering, raamdecoratie, dakkapellen en overkappingen. Best compleet dus. Ben je toe aan onderhoudsarme kozijnen, deuren en ramen dan is dit jouw adres. Want de keuze die je hier krijgt is kunststof of aluminium. In de showroom in Utrecht kun je alle producten bekijken, advies krijgen of een offerte aanvragen.

Focuskozijntechniek.nl
(030) 6341135

Metak
Droom je van industriële stalen deuren in je huis of een stalen trap, dan zit je bij Metak Metaalaktiviteiten in De Meern goed. Ze zijn ervaren in alles wat met staal te maken heeft, dus ook hekwerken, poorten, balustrades, schuifpuien en ramen. Nadat het stalen product gemaakt is kan Metak het tevens afwerken door bijvoorbeeld: poedercoating, verzinken, natlakken en stralen. Ze doen hier niet aan massaproductie: alles is maatwerk en eigenhandig gemaakt in de werkplaats.

Metak.nl
(030) 2073679

Wolters Glas & Kozijn
Of je nou hardhouten ramen, deuren en kozijnen wilt of juist kunststof of hardglas, het kan allemaal voor je geregeld worden bij Wolters Glas & Kozijn in Amersfoort. Ze komen desgewenst bij je thuis voor advies en maatvoering vooraf. Vervolgens kan Wolters Glas & Kozijn zowel voor je leveren als ook monteren. Naast deuren en kozijnen vind je hier onder andere ook hardglazen douchecabines of inloopdouchesystemen, interieurglas, HR++ isolatieglas, ventilatieroosters en hardglazen draai, kiep- en valramen. Kijk op de site voor een overzicht van alle producten en diensten.

Woltersglasenkozijn.nl
(06) 51490812